Οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγουδούσαν το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ στο Γκούντισον Παρκ! (vid)

Οι φίλοι της Λίβερπουλ θέλησαν να «πικάρουν» τους αντιπάλους τους κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Έβερτον και για αυτό το λόγο άρχισαν να τραγουδούν το όνομα του τεχνικού των «ζαχαρωτών».



Οι οπαδοί της Λίβερπουλ τραγουδούσαν το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ στο Γκούντισον Παρκ! (vid)

Η Λίβερπουλ έκανε ό,τι ήθελε στο Γκούντισον Παρκ επικρατώντας με 4-1 της Έβερτον στο ντέρμπι του Μέρσεϊσαϊντ, με τα «ζαχαρωτά» να παραδίνονται στις ορέξεις των παικτών του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν κατάφερε να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι στην πρώην ομάδα του με το σκορ να ξεφεύγει από νωρίς και τους φίλους της Λίβερπουλ να κάνουν πάρτι στις εξέδρες του Γκούντισον Παρκ.

Μάλιστα, λίγα λεπτά πριν ο διαιτητής της αναμέτρησης σφυρίξει για τελευταία φορά στο ντέρμπι, οι φίλαθλοι των «ρεντς» που έκαναν το σύντομο ταξίδι μέχρι την έδρα της μισητής αντιπάλου, θέλησαν να πικάρουν τους οπαδούς των «ζαχαρωτών», τραγουδώντας ρυθμικά το όνομα του Ράφα Μπενίτεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός πέρασε 6 χρόνια στο Άνφιλντ κατακτώντας το Τσάμπιονς Λιγκ τη σεζόν 2004/2005 στον περίφημο τελικό της Κωνσταντινούπολης κόντρα στη Μίλαν.

 

Στράτος Μαρίνος