Η Τσέλσι αποδεικνύεται εφιάλτης για τον Σαούλ!

Ακόμη μία φορά ο Σαούλ αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, εξέθεσε τον Τούχελ για την επιλογή του να τον χρησιμοποιήσει από το πρώτο λεπτό του αγώνα και πλέον συνεχίζεται το μαρτύριό του στο Λονδίνο.



Η Τσέλσι αποδεικνύεται εφιάλτης για τον Σαούλ!

Ο Τόμας Τούχελ επέλεξε να χρησιμοποιήσει τον Σαούλ στο αρχικό σχήμα καθώς ο Ζορζίνιο δεν ήταν 100% έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού. Αυτή ήταν η δεύτερη συμμετοχή του Ισπανού μέσου στο αρχικό σχήμα της Τσέλσι και όπως και την πρώτη φορά απέναντι στην Άστον Βίλα, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο, όντας ένας από τους χειρότερους παίκτες του γηπέδου.

Ο 27χρονος χαφ είχε μόλις 21 επαφές με τη μπάλα ενώ ολοκλήρωσε 8 μεταβιβάσεις με αποτέλεσμα να αντικατασταθεί από τον Τιάγκο Σίλβα στην ανάπαυλα. Σύμφωνα με τον Γερμανό τεχνικό της Τσέλσι, ο Σαούλ έγινε αλλαγή στο ημίχρονο επειδή είχε δεχτεί ήδη μία κίτρινη κάρτα και όχι λόγω της κακής του απόδοσης. Πριν από τις δύο συμμετοχές του στο αρχικό σχήμα των «μπλε», είχε πάρει μόλις δύο λεπτά συμμετοχής στην Πρέμιερ Λιγκ στη νίκη κόντρα στη Νιούκαστλ στις 30 Οκτωβρίου.

Οι μέρες του Σαούλ στο Λονδίνο αποδεικνύονται εφιαλτικές και με αυτές τις εμφανίσεις, δεν μοιάζει πιθανό να παραμείνει στο Στάμφορντ Μπριτζ για καιρό ακόμη, με την Τσέλσι να είναι διατεθειμένη να διακόψει το δανεισμό της τον Ιανουάριο και να τον επιστρέψει στην Ισπανία και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Στράτος Μαρίνος