Γκρίλις: «Ήμουν πολύ κοντά στη μεταγραφή μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο Τζακ Γκρίλις αποχώρησε από την Άστον Βίλα το φετινό καλοκαίρι με προορισμό τη Μάντσεστερ Σίτι ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο ίδιος,  ένα χρόνο νωρίτερα έφτασε μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην κόκκινη πλευρά της πόλης.



Γκρίλις: «Ήμουν πολύ κοντά στη μεταγραφή μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Το καλοκαίρι του 2021 και έπειτα από μία πολύ καλή χρονιά με τη φανέλα της Άστον Βίλα, ο Τζακ Γκρίλις κέρδισε τη μεταγραφή του στη Μάντσεστερ Σίτι έναντι 100 εκατ. λιρών και έγινε ο πιο ακριβός Άγγλος ποδοσφαιριστής στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στην «Telegraph» αποκάλυψε πως ένα χρόνο νωρίτερα, έφτασε πολύ κοντά στην άλλη πλευρά της πόλης και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως τελικά παρέμεινε στους «χωριάτες» ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

«Ήμουν πολύ κοντά στο να πάω στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως δεν έγινε τίποτα στο τέλος», ανέφερε ο μεσοεπιθετικός των «πολιτών».

«Παίξαμε με τη Γιουνάιτεντ σε ένα φιλικό προετοιμασίας το Σάββατο και δεν θα έπαιζα στον αγώνα κυπέλλου απέναντι στη Μπέρτον. Αλλά μετά τον αγώνα με τη Γιουνάιτεντ, είπα στον Κρίστιαν Πάρσλοου (διευθύνοντα σύμβουλό της Άστον Βίλα) και στον ατζέντη μου πως “αν δεν φύγω, θα υπογράψω το νέο μου συμβόλαιο”.

Πήγα με τον σκύλο μου την Τρίτη το πρωί, υπέγραψα τη συμφωνία, και έπαιξα αργότερα εκείνη την ημέρα. Όλοι συμφωνήσαμε για τη ρήτρα και αν κάποια ομάδα την πλήρωνε, θα ήταν win-win γιατί σημαίνει ότι θα είχα μια απίστευτη σεζόν και η Βίλα θα έπαιρνε 100 εκατομμύρια λίρες», ήταν τα λόγια του Τζακ Γκρίλις.

Στράτος Μαρίνος