Όταν ο Σαλάχ είχε προταθεί στον Πανιώνιο! (video)

Πριν ο Πανιώνιος βρεθεί στις ερασιτεχνικές κατηγορίες υπήρχε μια εποχή που μεγάλοι αστέρες όπως ο Ρεκόμπα και ο Εστογιανόφ φόρεσαν τη φανέλα του. Τα «κυανέρυθρα» θα μπορούσε να τα φορέσει και ο Μoχάμεντ Σαλάχ!



Όταν ο Σαλάχ είχε προταθεί στον Πανιώνιο! (video)

Για πολλούς είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή στον κόσμο. Για την Λίβερπουλ δεν χωράει αμφιβολία. Είναι ο καλύτερος της ποδοσφαιριστής που σπάει το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο. Άλλωστε το είπε και ο ίδιος ο Γιούργκεν Κλοπ μετά το φανταστικό γκολ που πέτυχε απέναντι στην Γουότφορντ. Ο λόγος για τον Μοχάμεντ Σαλάχ και η πορεία του στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα γνωστή. Βασιλεία, Τσέλσι, Φιορεντίνα, Ρόμα και Λίβερπουλ τα τελευταία πέντε χρόνια κατακτώντας σχεδόν τα πάντα τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Τα πράγματα όμως θα μπορούσαν να είχαν πάρει άλλη τροπή στην καριέρα του Αιγύπτιου σούπερ σταρ, αν το 2010 λίγο πριν αφήσει την πατρίδα του και την Al Mokawloon για την Βασιλεία είχε αποκτηθεί από τον Πανιώνιο στον οποίο κατά κάποιο τρόπο είχε προταθεί όπως ανέφερε στο BN Sports ο άλλοτε ιδιοκτήτης των «κυανέρυθρων», Κωνσταντίνος Τσακίρης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο BNSPORTS.GR