Ψάχνει ομάδα στην Αγγλία ο Νούνο Εσπιρίτο, πιθανή η μετακίνησή του στην Ligue 1!

Μπορεί ο Νούνο Εσπιρίτο να μην κατάφερε να αποδείξει πως μπορεί να σταθεί σε πάγκο ομάδας του Big 6 στην Premier League, μετά και την απόλυσή του από την Τότεναμ, όμως αυτό φαίνεται πως δεν τον έχει επηρεάσει. Θέλει να εργαστεί άμεσα σε ομάδα της Premier League, αλλά ως στιγμής πιθανότερος προορισμός μοιάζει το γαλλικό πρωτάθλημα!



Ψάχνει ομάδα στην Αγγλία ο Νούνο Εσπιρίτο, πιθανή η μετακίνησή του στην Ligue 1!

Την πρόθεσή του να μην μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα μακριά από τους προπονητικούς πάγκους, φαίνεται πως έχει εκφράσει ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στο κοντινό του περιβάλλον, παρά το γεγονός πως η θητεία του στην Τότεναμ κρίθηκε σύντομη και αποτυχημένη.

Ο Πορτογάλος προπονητής απολύθηκε μετά από πέντε νίκες και τέσσερις ήττες από τα «σπιρούνια» σε επίπεδο πρωταθλήματος, αλλά η απόφασή του να εργαστεί άμεσα και πάλι, είναι η επικρατέστερη την δεδομένη χρονική στιγμή.

Μάλιστα, βασική επιθυμία του ίδιου θα ήταν να παραμείνει και στην Premier League, συνεχίζοντας τα 199 ματς με την Γουλβς και τις 90 ημέρες που διένυσε στο Βόρειο Λονδίνο. Ωστόσο, προς στιγμήν, οι θέσεις είναι «κλεισμένες» και πιθανότερος προορισμός του, σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, φαντάζει το γαλλικό πρωτάθλημα!

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως κανένας προπονητής δεν έχει αποχωρήσει πρόσφατα από ομάδα της Ligue 1, με τον τέως coach της Μπορντό, Λουίς Γκασέτ, να σηματοδοτεί και τη μοναδική απόλυση μετά από τους πρώτους τρεις μήνες!

Δημήτρης Μανάκος