Ντε Χέα: «Έχασε μεγάλες ευκαιρίες η Τσέλσι, βρισκόμαστε σε δύσκολη στιγμή» (vid)

Ο Νταβίντ Ντε Χέα μετά την ισοπαλία απέναντι στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ, δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε πως η ομάδα χρειάζεται πολύ χρόνο ακόμα για να «εξαφανίσει» τα αγωνιστικά προβλήματα.



Ντε Χέα: «Έχασε μεγάλες ευκαιρίες η Τσέλσι, βρισκόμαστε σε δύσκολη στιγμή» (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε μετά κόπων και βασάνων τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι με τους παίκτες του Μάικλ Κάρικ σχεδόν να το πανηγυρίζουν.

Από την αρχή του παιχνιδιού, η Τσέλσι δεν άφησε περιθώρια στον αντίπαλό της και σφυροκόπησε την εστία του Ισπανού γκολκίπερ, πνίγοντας τη Γιουνάιτεντ στα καρέ της. Η εικόνα των «κόκκινων διαβόλων» προβλημάτισε για ακόμη μία φορά, με τον Νταβίντ Ντε Χέα να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλό του και να παραδέχεται πως οι «μπλε» ήταν κυρίαρχοι από την αρχή της αναμέτρησης.

«Νομίζω πως η προσπάθεια ήταν καλή, αλλά είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες για να είμαι ειλικρινής. Ακόμα βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή. Ένιωθα τον κίνδυνο σε ολόκληρο σχεδόν το ματς. Έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, μας έδωσαν μια και μας και τελικά σκοράραμε» ήταν τα λόγια του Ισπανού τερματοφύλακα.

 

Στράτος Μαρίνος