Ο Κριστιάνο αγνόησε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και έτρεξε στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Τσέλσι (vid)

Φανερά απογοητευμένος ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά το τέλος της αναμέτρησης κόντρα στην Τσέλσι στο Στάμφορντ Μπριτζ με αποτέλεσμα να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια χωρίς να ευχαριστήσει τους οπαδούς των «κόκκινων διαβόλων».



Ο Κριστιάνο αγνόησε τους οπαδούς της Γιουνάιτεντ και έτρεξε στα αποδυτήρια μετά το ματς με την Τσέλσι (vid)

Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν ήταν ικανοποιημένος από την απόφαση του Μάικλ Κάρικ να τον κρατήσει στον πάγκο για το ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι αλλά ούτε και με την απόδοσή του, όταν μπήκε στο παιχνίδι στο 64ο λεπτό.

Μάλιστα, οι κάμερες έπιασαν τον Πορτογάλος να αποχωρεί αμέσως από τον αγωνιστικό χώρο μετά τη λήξη του αγώνα, χωρίς να κάνει τις καθιερωμένες χειραψίες με τους αντιπάλους και τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο Κριστιάνο αγνόησε επιδεικτικά τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρέθηκαν στο Στάμφορντ Μπριτζ και του ζήτησαν να βγουν μία αναμνηστική φωτογραφία.

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος κάνει κάτι τέτοιο, καθώς το ίδιο συνέβη και μετά τον αγώνα με την Έβερτον που ο Σόλσκιερ κράτησε τον Ρονάλντο στον πάγκο.

 

 

Στράτος Μαρίνος