Ο Κάρικ απέδειξε με την χρησιμοποίηση των Φρεντ, Μάτιτς και ΜακΤόμινεϊ πως… η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Αρκετά καινοτόμος έχει αποδειχθεί ως στιγμής ο Μάικλ Κάρικ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον Άγγλο προπονητή να παραμένει αήττητος, αξιοποιώντας με τον δικό του τρόπο τους ποδοσφαιριστές του. Η μη χρησιμοποίηση του Κριστιάνο Ρονάλντο και η τριάδα στα χαφ, απέδειξε πως η ιστορία επαναλαμβάνεται!



Ο Κάρικ απέδειξε με την χρησιμοποίηση των Φρεντ, Μάτιτς και ΜακΤόμινεϊ πως… η ιστορία επαναλαμβάνεται!

Τι και αν ο Μάικλ Κάρικ θα κάτσει πιθανότατα στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μόλις για μία φορά ακόμη, στην αναμέτρηση της ομάδας του απέναντι στην Άρσεναλ μεσοβδόμαδα, προτού δώσει την θέση του στον Ραλφ Ράνγκνικ;

Στα 180 λεπτά που κλήθηκε να διαχειριστεί το ρόστερ των «κόκκινων διαβόλων», πραγματοποίησε καινοτόμες προσθαφαιρέσεις. Αρχικά, έβαλε στο αρχικό σχήμα τον Ντόνι Φαν Ντε Μπέεκ στο «διπλό» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Βιγιαρεάλ και στην συνέχεια εξέπληξε άπαντες με τις επιλογές του, στο «παρθενικό» του ματς στην Premier League κόντρα στην Τσέλσι.

Τοποθέτησε στο αρχικό σχήμα τον Φρεντ, τον ΜακΤόμινεϊ και τον Μάτιτς, ενώ άφησε εκτός ενδεκάδας τον Κριστιάνο Ρονάλντο, μόλις για δεύτερη φορά, στο διάστημα παρουσίας του επί αγγλικού εδάφους.

Και αν για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο Άγγλος προπονητής αναφέρθηκε σε ξεκούραση και φρεσκάδα στην ενδεκάδα, για την τριάδα στο κέντρο, φρόντισε να απαντήσει η… ιστορία!

Πρόκειται άλλωστε για την δεύτερη φορά που και οι τρεις ανασταλτικοί μέσοι παρευρίσκονται στην βασική ενδεκάδα των «κόκκινων διαβόλων», όσο βρίσκονται και οι τρεις στο ρόστερ της Γιουνάιτεντ.

Στην προηγούμενη περίπτωση, το 2020, ήταν στην αναμέτρηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Έβερτον, πριν από έναν χρόνο. Τελικό αποτέλεσμα; Ισοπαλία, 1-1 και ανασταλτική ισορροπία στο έπακρο. Ο Μάικλ Κάρικ απέδειξε τον λόγο και επιβεβαίωσε το ρητό πως η ιστορία… συνεχίζεται!

Δημήτρης Μανάκος