Γουέστ Χαμ: «Έσπασε» την παράδοση και σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από πέντε χρόνια!

Μπορεί η Γουέστ Χαμ να εξακολουθεί να βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και μετά την ήττα με 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», ωστόσο το εντυπωσιακότερο της υπόθεσης είναι πως κατάφερε να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο στο συγκεκριμένο γήπεδο, μετά από πέντε χρόνια!



Γουέστ Χαμ: «Έσπασε» την παράδοση και σκόραρε στο δεύτερο ημίχρονο απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, μετά από πέντε χρόνια!

Είναι δεδομένο πως η Γουέστ Χαμ έχει πραγματοποιήσει μία τρόπο τινά… υπέρβαση, μετά το πέρας των 13 πρώτων αγωνιστικών της Premier League, ούσα στην 4η θέση της βαθμολογίας, ακόμη και μετά τις δύο διαδοχικές ήττες από την Γουλβς και τη Μάντσεστερ Σίτι με 3-1 συνολικό σκορ.

Ωστόσο, ακόμη και μετά την ήττα με 2-1 από τη Μάντσεστερ Σίτι, τα «σφυριά» μπορούν να θεωρούν πως έχουν… κέρδος. Ποιο είναι αυτό; Το γεγονός πως κατάφεραν να σκοράρουν απέναντι στους «πολίτες», στο δεύτερο ημίχρονο στο «Έτιχαντ», για πρώτη φορά μετά το 2016.

Τότε είχε βρει δίχτυα ο Μάικλ Αντόνιο, τώρα το κατάφερε ο Λαντσίνι, με εξαιρετική εκτέλεση εκτός περιοχής στην τελευταία φάση της αναμέτρησης. Η κακή παράδοση λοιπόν για την Γουέστ Χαμ στο «Έτιχαντ» «έσπασε» και το σύνολο του Μόγιες σκόραρε  για 6ο συνεχόμενο ματς σε δεύτερο ημίχρονο στην Premier League, σε παιχνίδι που βρήκε δίχτυα!

 

 


Δημήτρης Μανάκος