Καθυστερεί η ανακοίνωση του Ράνγκνικ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – πιθανότατα αναβάλλεται το ντεμπούτο του με την Άρσεναλ!

Μπορεί η συμφωνία του Ραλφ Ράνγκνικ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να είναι γεγονός, όμως η ανακοίνωσή του από την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων» ενδέχεται να καθυστερήσει λόγω του Brexit. Πιθανότατα, δεν θα κάνει το ντεμπούτο του την Πέμπτη απέναντι στην Άρσεναλ.Καθυστερεί η ανακοίνωση του Ράνγκνικ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – πιθανότατα αναβάλλεται το ντεμπούτο του με την Άρσεναλ!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για την επισημοποίηση της συνεργασίας του Ραλφ Ράνγκνικ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά όπως όλα δείχνουν, ο Γερμανός δεν θα κάτσει στον πάγκο της νέας του ομάδας στο ματς απέναντι στην Άρσεναλ την Πέμπτη.

Ο λόγος; Το Brexit επιβάλλει στον Ραλφ Ράνγκνικ περιορισμούς και δεν θα καταφέρει να λύσει τόσο γρήγορα το ζήτημα με τα χαρτιά του, με αποτέλεσμα να καθυστερεί το τυπικό της υπόθεσης.

Σύντομα αναμένονται εξελίξεις αναφορικά με την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Γερμανό προπονητή, αλλά ο Μάικλ Κάρικ φαίνεται πως θα συμπληρώσει τρία ματς στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων».

 

 

Δημήτρης Μανάκος