Οι απίστευτες εικόνες του χιονιού που οδήγησαν στην αναβολή του Μπέρνλι-Τότεναμ! (vid)

Ο «χιονιάς» που πλήττει την Αγγλία έντυσε στα λευκά και το γήπεδο της Μπέρνλι με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας της απέναντι στην Τότεναμ. Το χιόνι δεν σταματούσε να πέφτει στο Τερφ Μουρ με τους ανθρώπους του γηπέδου να μην προλαβαίνουν να το καθαρίσουν.Οι απίστευτες εικόνες του χιονιού που οδήγησαν στην αναβολή του Μπέρνλι-Τότεναμ! (vid)

Το Τερφ Μουρ ντύθηκε στα λευκά με τη χιονόπτωση στο γήπεδο να είναι συνεχής με αποτέλεσμα να αναβληθεί ο αγώνας της Μπέρνλι απέναντι στην Τότεναμ για την 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Το χιόνι σκέπασε ολόκληρο το γήπεδο και ο διαιτητής της αναμέτρησης, Πίτερ Μπανκς, έκρινε πως δεν χρειάζεται να ρισκάρουν οι αθλητές να αγωνιστούν υπό τέτοιες συνθήκες. Όλα αυτά που την ίδια ώρα ο Σον Ντάις έκανε την αναγνωριστική του βόλτα στο χιονισμένο χορτάρι του Τερφ Μουρ, φορώντας μόνο ένα πουκάμισο με τη θερμοκρασία να βρίσκεται κοντά στους μηδέν βαθμούς.

Ο τεχνικός της Μπέρνλι φάνηκε πολύ άνετος παρά το κρύο ενώ δίπλα του, οι υπεύθυνοι για τον καθαρισμό του σταδίου προσπαθούσαν να μαζέψουν μάταια το χιόνι.

 

Στράτος Μαρίνος