Ο Φαν Ντάικ βρήκε δίχτυα μετά από 14 μήνες και δήλωσε παρών! (vid)

Ο Ολλανδός επιθετικός επέστρεψε τη φετινή σεζόν και κατάφερε να σκοράρει απέναντι στην πρώην ομάδα του, Σαουθάμπτον, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του.



Ο Φαν Ντάικ βρήκε δίχτυα μετά από 14 μήνες και δήλωσε παρών! (vid)

Η Λίβερπουλ επικράτησε άνετα με 4-0 της Σαουθάμπτον στο Άνφιλντ, διευρύνοντας το σερί που τη θέλει να σκοράρει 2+ γκολ σε κάθε παιχνίδι της. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ σε μία φάση που έχασαν ακόμα και οι κάμερες.

Ο Ολλανδός εκμεταλλεύτηκε την γλυκιά εκτέλεση κόρνερ του Αλεξάντερ-Άρνολντ και με ένα δυνατό μονοκόμματο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μακάρθι που ήταν ανήμπορος να αντιδράσει.

Ο κεντρικός αμυντικός των «ρεντς» κατάφερε να σκοράρει έπειτα από 14 μήνες, έχοντας χάσει το μεγαλύτερο κομμάτι της περσινής χρονιάς λόγω του σοβαρού τραυματισμού του στο γόνατο που αποκόμισε στο ντέρμπι απέναντι στην Έβερτον.

Ωστόσο, πλέον επέστρεψε και με κάθε εμφάνισή του με τη φανέλα της Λίβερπουλ, αποδεικνύει πως οι τραυματισμοί δεν μπορούν να τον εμποδίσουν από το να κερδίσει και πάλι τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού της Πρέμιερ Λιγκ.

 

 


Στράτος Μαρίνος