Η Σίτι παραχωρεί τον Φεράν Τόρες μόνο με 70 εκατ. ευρώ στη Μπαρτσελόνα

Οι ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι ξεκαθάρισαν στους «μπλαουγκράνα» πως αν θέλουν να εντάξουν τον Φεράν Τόρες στο δυναμικό τους, θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους 70 εκατ. ευρώ.Η Σίτι παραχωρεί τον Φεράν Τόρες μόνο με 70 εκατ. ευρώ στη Μπαρτσελόνα

Ο Φεράν Τόρες φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Ο Ισπανός επιθετικός έχει υπογράψει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2025 με τους «πολίτες» ωστόσο φαίνεται πως προτιμάει την προοπτική της Μπαρτσελόνα και της Λα Λίγκα.

Οι Καταλανοί ρώτησαν για τον 21χρονο επιθετικό όμως η απάντηση που πήραν από τους ιθύνοντες της Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν. Οι «σίτιζενς» ξεκαθάρισαν πως για να παραχωρήσουν τον παίκτη θα πρέπει να βάλουν στα ταμεία τους 70 εκατ. ευρώ, ποσό απαγορευτικό για την τωρινή οικονομική κατάσταση της Μπαρτσελόνα.

Παρά τον τραυματισμό του, ο Τόρες έχει αποδειχθεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Πεπ Γκουαρδιόλα, αγωνιζόμενος ως «false 9», στο ιδιαίτερο σύστημα του Καταλανού τεχνικού.

Στράτος Μαρίνος