Ο Κριστιάνο τα βρίσκει σκούρα απέναντι στην Τσέλσι!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αντιμετωπίζει την Τσέλσι και εύκολα μπορεί να παραδεχτεί πως οι «μπλε» είναι ο δυσκολότερος αντίπαλος που έχει αντιμετωπίσει, με τα νούμερά του να πέφτουν κατακόρυφα όταν τους βρίσκει απέναντί του.



Ο Κριστιάνο τα βρίσκει σκούρα απέναντι στην Τσέλσι!

Μεγάλο ντέρμπι στην Πρέμιερ Λιγκ επιφυλάσσει η αποψινή ημέρα, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έρχεται αντιμέτωπη με την πρωτοπόρο Τσέλσι (28/11, 18:30) σε έναν αγώνα που θα παρελάσουν πολλά αστέρια του πρωταθλήματος.

Ένα από αυτά είναι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο που θέλει να βοηθήσει τους «κόκκινους διαβόλους» να αποκτήσουν και πάλι αυτοπεποίθηση. Ωστόσο, ο Πορτογάλος γνωρίζει πως η Τσέλσι είναι ο δυσκολότερος αντίπαλός του και λειτουργεί σαν κρυπτονίτης.

Ο Ρονάλντο δεν τα πάει καθόλου καλά με τους «μπλε», μετρώντας μόλις 5 νίκες και 1 γκολ σε 15 αναμετρήσεις απέναντί τους, αριθμοί που δεν αναλογούν στην ικανότητα του Πορτογάλου επιθετικού. Ωστόσο, το μοναδικό γκολ του CR7 απέναντι στην Τσέλσι ήταν στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2008 όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέκτησε την κούπα με τα «μεγάλα αυτιά», επικρατώντας με 6-5 στα πέναλτι (1-1 κ.δ.).

Ακόμη δεν έχει καταφέρει να σκοράρει απέναντι στην Τσέλσι σε επίπεδο πρωταθλήματος και η αμυντική τριάδα των παικτών του Τόμας Τούχελ είναι έτοιμη να βάλει δύσκολα στον Πορτογάλο σούπερσταρ.

Στράτος Μαρίνος