Η αύρα του «Έμιρεϊτς» δυσκολεύει τον Χάου και δεν… υπόσχεται ένα επιτυχημένο ντεμπούτο με τη Νιούκαστλ!

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον το ντεμπούτο του Έντι Χάου στον πάγκο της Νιούκαστλ, στην 14η αγωνιστική της Premier League, με τις «καρακάξες» να αποτελούν τη μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, αλλά την παράδοση του νέου τους προπονητή κόντρα στην Άρσεναλ να μοιάζει… απαγορευτική για περίσσεια αισιοδοξία.



Η αύρα του «Έμιρεϊτς» δυσκολεύει τον Χάου και δεν… υπόσχεται ένα επιτυχημένο ντεμπούτο με τη Νιούκαστλ!

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, τουλάχιστον όσον αφορά την παράδοση που κάνει την εμφάνισή της, φαίνεται πως ξεκινά η θητεία του Έντι Χάου στον πάγκο της Νιούκαστλ, με τον Άγγλο τεχνικό να τίθεται αντιμέτωπος απέναντι στον «κακό δαίμονά του» που λέγεται… Άρσεναλ.

Πρόκειται για την 12η φορά που ο Χάου θα συναντήσει τους «κανονιέρηδες» στην καριέρα του, την στιγμή που τους έχει κερδίσει μόλις μία φορά και αυτή μακριά από το «Έμιρεϊτς»!

Για την ακρίβεια, ο νέος προπονητής της Νιούκαστλ, έχει ηττηθεί οκτώ φορές, έχει φέρει δύο ισοπαλίες με γκολ, με το 3-3 να ξεχωρίζει, μιας και επικρατούσε με 3-0 στο 60’ αλλά ισοφαρίστηκε, και έχει κερδίσει μόλις σε μία περίπτωση, η οποία χρονολογείται τον Ιανουάριο του 2018!

Το εντυπωσιακό της υπόθεσης όμως είναι η… συνήθεια της Άρσεναλ, να μην του αφήνει περιθώρια αντίδρασης στο «Έμιρεϊτς». Σκοράρει νωρίς, διατηρεί απαραβίαστη την εστία της και στις πέντε φορές που τον έχει φιλοξενήσει, έχει πετύχει απέναντι του 14 γκολ, την ώρα που δέχθηκε μόνο δύο. Το 5/ 5 είναι δεδομένο και το Βόρειο Λονδίνο αποτελεί σαφώς ένα δύσκολο ταξίδι για τον Έντι Χάου.

Ο κορονοϊός που αντιμετώπισε την προηγούμενη εβδομάδα, δεν του επέτρεψε να κοουτσάρει για πρώτη φορά την ομάδα του στο ματς του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» απέναντι στην Μπρέντφορντ. Έμελλε να δοκιμαστεί απέναντι στους «κανονιέρηδες».

Ουδείς γνωρίζει την εξέλιξη της επικείμενης αναμέτρησης, αλλά οι αριθμοί δείχνουν πως η μοναδική ομάδα δίχως νίκη στην Premier League, λογικά θα… συνεχίσει έτσι!

Δημήτρης Μανάκος