Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πάει για Τεν Χαγκ το καλοκαίρι αν δεν συμφωνήσει ο Ποτσετίνο!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ήδη βρει το plan b για την υπόθεση του προπονητή το καλοκαίρι, με τον Ποτσετίνο να είναι το φαβορί και τον Τεν Χαγκ η εναλλακτική λύση.



Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πάει για Τεν Χαγκ το καλοκαίρι αν δεν συμφωνήσει ο Ποτσετίνο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συμφώνησε με τον Ραλφ Ράνγκνικ και τη Λοκομοτίβ Μόσχας για να αναλάβει ο Γερμανός χρέη υπηρεσιακού προπονητή μέχρι το καλοκαίρι και στη συνέχεια να παραμείνει στην ομάδα ως σύμβουλος για ακόμη δύο χρόνια.

Ωστόσο, πριν προλάβει να καθίσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», τα δημοσιεύματα για τον μόνιμο τεχνικό που θα έρθει το καλοκαίρι συνεχίζονται. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η Γιουνάιτεντ έχει βρει plan b για τον προπονητή της. Όπως υποστηρίζει η εφημερίδα, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο παραμένει το φαβορί για την θέση, την ίδια ώρα που ο Τεν Χαγκ αποτελεί την εναλλακτική λύση.

Ο Ολλανδός προπονητής έχει συμβόλαιο με τον Άγιαξ μέχρι το καλοκαίρι του 2023 όμως ο «Αίαντας» δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του να αποχωρήσει για να καθίσει στον πάγκο της Γιουνάιτεντ. Την ίδια ώρα, ο εκτελεστικός διευθυντής του Άγιαξ και πρώην παίκτης των «κόκκινων διαβόλων», Έντβιν φαν ντερ Σαρ, μπορεί να λειτουργήσει πλεονεκτικά για τον αγγλικό σύλλογο.

Στράτος Μαρίνος