Λάμπαρντ: «Κάποτε νικούσαμε όλοι στο ... Three Point Lane»! (vid)

Λάμπαρντ και Νέβιλ είχαν όρεξη για καζούρα προς την Τότεναμ και αναφέρθηκαν στην εποχή που οι Τσέλσι και Γιουνάιτεντ περνούσαν... αέρα από το White Hart Lane. «Το αποκαλούσαν Three Point Lane» είπε ο πρώην κόουτς και θρύλος των «μπλε», με τα γέλια των δυο τους να τους αναγκάζουν να ζητήσουν συγγνώμη από τον κόσμο των «σπιρουνιών». Λάμπαρντ: «Κάποτε νικούσαμε όλοι στο ... Three Point Lane»! (vid)

Ο άλλοτε αμυντικός των «κόκκινων διαβόλων» έκανε μια υπέροχη φιλική κουβέντα κι όχι συνέντευξη, με τον πρώην προπονητή της Τσέλσι, με τους δυο τους να βάζουν στο στόχαστρο την Τότεναμ για το παρελθόν που είχαν μαζί της, ως ποδοσφαιριστές...

Στην ερώτηση για το αγαπημένο γήπεδο αντιπάλου, ο Λάμπαρντ ανέφερε ότι έπαιξε ρόλο σε αυτό η παράδοση που είχε η Τσέλσι απέναντι στην Τότεναμ, λέγοντας: «Νικούσαμε σχεδόν συνέχεια εκεί...», με τον Νέβιλ να τον συμπληρώνει με την ατάκα: «Όλοι το ίδιο έκαναν εκεί».

Φυσικά γέλασαν και οι δυο, ζητώντας όμως συγγνώμη από τον κόσμο των «σπιρουνιών». Ο Λάμπαρντ, ωστόσο, δεν κρατήθηκε και αναφέρθηκε στην αλλαγή του ονόματος του γηπέδου με το Three Point Lane αντί για το White Hart Lane!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης