Κλοπ για Ράνγκνικ: «Δυστυχώς, ένας καλός προπονητής έρχεται στην Αγγλία»! (vid)

Την αξία του νέου προπονητή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, φρόντισε να επιβεβαιώσει με τον δικό του, μοναδικό τρόπο ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αναφέρθηκε στην εξαιρετική δουλειά του Γερμανού στην Σάλκε και την Λειψία, επισημαίνοντας πως… δυστυχώς πλέον βρίσκεται στην Premier League.



Κλοπ για Ράνγκνικ: «Δυστυχώς, ένας καλός προπονητής έρχεται στην Αγγλία»! (vid)

Μπορεί ο Ραλφ Ράνγκνικ και η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το επόμενο εξάμηνο να μην έχει ακόμη επισημοποιηθεί, όμως αυτό δεν απέτρεψε τον Γιούργκεν Κλοπ, από το να σχολιάσει την δεδομένη συμφωνία που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές, αναδεικνύοντας τις ικανότητες του συναδέλφου του.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής της Λίβερπουλ εκθείασε τον Ράνγκνικ, λέγοντας μάλιστα πως… δυστυχώς θα βρεθεί στην Premier League και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ με τον δικό του… μοναδικό τρόπο:

«Δυστυχώς ένας καλός προπονητής έρχεται στην Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι πολύ έμπειρος προπονητής, «έχτισε» δύο ομάδες από το… πουθενά. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι οργανωμένη στο γήπεδο. Αυτά προφανώς δεν είναι καλά νέα για τις άλλες ομάδες»!

 

 

 

Δημήτρης Μανάκος