Η Τότεναμ το «μαύρο πρόβατο» των Άγγλων, μόνο εκείνη δεν βρίσκεται στην κορυφή ομίλου

Σε γκρουπ με τις Ρεν, Φίτεσε και Μούρα η Τότεναμ αποτυγχάνει να επιβληθεί τη φετινή σεζόν στο Conference League. Αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική εκπρόσωπος της Αγγλίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που δεν βρίσκεται στην κορυφή του γκρουπ της, μετά και το μεγάλο άλμα που έκανε η Λέστερ με τη νίκη απέναντι στην Λέγκια Βαρσοβίας.  Η Τότεναμ το «μαύρο πρόβατο» των Άγγλων, μόνο εκείνη δεν βρίσκεται στην κορυφή ομίλου

Τα «σπιρούνια» κατέγραψαν μια από τις πιο ντροπιαστικές ήττες της ευρωπαϊκής τους ιστορίας με το 2-1 από την Μούρα στη Σλοβενία το βράδυ της Πέμπτης για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Conference League.

O Αντόνιο Κόντε παραδέχθηκε πως η ομάδα του αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να θεωρηθεί τέτοια υψηλού επιπέδου και κάπως έτσι η Τότεναμ έμεινε στη 2η θέση του ομίλου της με κίνδυνο αποκλεισμού από τη συνέχεια της τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Όλες οι υπόλοιπες εκπρόσωποι της Αγγλίας στην Ευρώπη απολαμβάνουν την κορυφή των ομίλων τους, μαζί και με τη Λέστερ που έκανε τεράστιο άλμα το βράδυ της Πέμπτης με το 3-1 επί της Λέγκια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BT Sport (@btsport)

 

Κώστας Ζάλιαρης