Ράσφορντ: «Ο Σόλσκιερ έχει τον σεβασμό μας, δεν έπαιζε εκείνος στο χορτάρι»

Ο Μάρκους Ράσφορντ θέλησε να δείξει την ευγνωμωσύνη του για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και όσα έκανε για εκείνον και την ομάδα, τονίζοντας πως η πτωτική απόδοση της ομάδας οφειλόταν στους παίκτες και όχι εκείνον.



Ράσφορντ: «Ο Σόλσκιερ έχει τον σεβασμό μας, δεν έπαιζε εκείνος στο χορτάρι»

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να ανακοινώσει τον Ραλφ Ράνγκνικ για τη θέση του υπηρεσιακού προπονητή, τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι, με στόχο η ομάδα να κερδίσει χρόνο και να κάνει σωστές κινήσεις για την εύρεση ενός μόνιμου αντικαταστάτη του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Για το Νορβηγό τεχνικό, μίλησε με τα καλύτερα λόγια ο Μάρκους Ράσφορντ, που δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τον παλιό του προπονητή αλλά και να πάρει την ευθύνη από πάνω του, αναφέροντας πως και οι παίκτες φταίνε σε μεγάλο βαθμό.

«Ο κόσμος ρίχνει όλο το φταίξιμο στον προπονητή, αλλά δεν παίζει εκείνος στο χορτάρι. Εκείνος απλά μας παρατάσσει με τον τρόπο που θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος για το κάθε ματς. Όταν είδα τον Μπρούνο να τον στηρίζει και να δείχνει στους οπαδούς να μην τον αποδοκιμάζουν χάρηκα, γιατί ήταν μια κίνηση που αισθανόμασταν όλοι μας.

Ο Σόλσκιερ έχει τον σεβασμό μου, ξέρουμε πως νιώθει κομμάτι της Γιουνάιτεντ και αξίζει τεράστιο σεβασμό. Δεν λειτούργησε το πράγμα, αλλά δεν είναι σωστό να πέφτουν πάνω του οι ευθύνες για όσα συνέβησαν», είπε στο BBC ο Ράσφορντ.

Στράτος Μαρίνος