Στρέφει προς… Τσέλσι μεριά το ενδιαφέρον της η Σίτι για την αντικατάσταση του Ραχίμ Στέρλινγκ!

Τις περιπτώσεις των Χακίμ Ζίγιεχ και Τίμο Βέρνερ φαίνεται πως εξετάζει η Μάντσεστερ Σίτι, προετοιμαζόμενη εξαρχής για την αναμενόμενη αποχώρηση του Ραχίμ Στέρλινγκ από το ρόστερ, το ερχόμενο καλοκαίρι.  



Στρέφει προς… Τσέλσι μεριά το ενδιαφέρον της η Σίτι για την αντικατάσταση του Ραχίμ Στέρλινγκ!

Τι και αν ο Ραχίμ Στέρλινγκ έχει ανεβάσει αισθητά την απόδοσή του και έχει κάνει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τον αξιοποιεί και πάλι τακτικότερα;

Ο Άγγλος επιθετικός μετρά δύο γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις, εντός τεσσάρων ημερών, βελτιώνεται και γίνεται καταλυτικός ξανά, αλλά πρόθεση των «πολιτών» είναι να απαλλαγούν από το «βαρύ» του συμβόλαιο, μετά το τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Κάπως έτσι, αγγλικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Σίτι για τον Χακίμ Ζίγιεχ και τον Τίμο Βέρνερ. Δύο ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να αγωνιστούν στα «φτερά» και να καλύψουν επάξια το κενό του Στέρλινγκ, σε περίπτωση που ο Άγγλος μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αμφότεροι αγωνίζονται στην Τσέλσι και αποτελούν βασικά «κομμάτια» στο παζλ του Τόμας Τούχελ, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα πάντως να παρακολουθεί στενά τις περιπτώσεις τους, προκειμένου να μην βρεθεί… εκτεθειμένος.

Για την ιστορία πάντως, ο Βέρνερ δεν έχει βρει δίχτυα σε κανένα από τα πέντε ματς που έχει συναντήσει τους «γαλάζιους», εν αντιθέσει με τον Μαροκινό επιθετικό που το έχει κάνει… δύο φορές. Καμία από τις αναμετρήσεις τους δεν έχει καταλήξει στην ισοπαλία.

Θα συμβιβαστεί λοιπόν ο Τόμας Τούχελ σε αυτή την περίπτωση με την πρόθεση του Πεπ;

Δημήτρης Μανάκος