Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Τζον Φλεκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (vid)

Ο μέσος της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ διακομίσθηκε στο νοσοκομείο για να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες μετά την κατάρρευσή του στον αγωνιστικό χώρο στον αγώνα απέναντι στη Ρέντινγκ.Κατέρρευσε στο γήπεδο ο Τζον Φλεκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (vid)

Ένα δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα στον αγώνα της Ρέντινγκ με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την 19η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, όταν ο μέσος των φιλοξενούμενων, Τζον Φλεκ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και δέχτηκε τη βοήθεια των γιατρών για περίπου 10 λεπτά.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία, ο Άγγλος μέσος μπορούσε να σταθεί όρθιος με τη βοήθεια μίας μάσκας οξυγόνου και αποχώρησε από το γήπεδο έχοντας κανονικά τις αισθήσεις του. Ωστόσο, για προληπτικούς λόγους, μεταφέρθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου με φορείο, ενώ πλέον βρίσκεται στο νοσοκομείο, με τον προπονητή των «λεπίδων» να ενημερώνει πως έχει τις αισθήσεις του.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Σλάβισα Γιοκάνοβιτς:

«Είναι στο νοσοκομείο, έχει τις αισθήσεις του και ζήτησε να μάθει το αποτέλεσμα. Ας ελπίσουμε ότι θα είμαστε καλά. Είναι ασφαλής, σε καλά χέρια και προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά»

 

Στράτος Μαρίνος