Λίβερπουλ, Λέστερ και Νιούκαστλ παρακολουθούν τον Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού!

Εντυπωσιακές κρίνονται οι εμφανίσεις του Αγκιμπού Καμαρά με την φανέλα του Ολυμπιακού, με το ταλέντο του να μην έχει περάσει απαρατήρητο από τις ομάδες της Premier League. Αγγλικά δημοσιεύματα μάλιστα, κάνουν λόγο για ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, της Λέστερ και της Νιούκαστλ!



Λίβερπουλ, Λέστερ και Νιούκαστλ παρακολουθούν τον Αγκιμπού Καμαρά του Ολυμπιακού!

Μπορεί ο Αγκιμπού Καμαρά να συστήθηκε φέτος στο εν γένει ευρωπαϊκό κοινό, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τον Ολυμπιακό, τόσο σε επίπεδο πρωταθλήματος, όσο και σε επίπεδο Europa League, όμως μόνο απαρατήρητο δεν φαίνεται πως έχει περάσει το ταλέντο του.

Πως αλλιώς άλλωστε μπορεί να ερμηνευτεί το γεγονός πως σημερινά αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η περίπτωσή του παρακολουθείται από την Λίβερπουλ, την Λέστερ και τη Νιούκαστλ;

Μία τριάδα ομάδων της Premier League που δεδομένα θέλουν να ενισχυθούν στο κέντρο, με τη Νιούκαστλ να είναι η μοναδική που ακόμη δεν έχει κερδίσει και την Λέστερ να επιθυμεί να σταθεροποιήσει την εικόνα της.

Παράλληλα, οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ έχουν αποδείξει εμπράκτως με τον Κώστα Τσιμίκα πως παρακολουθούν τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα, αλλά η αλήθεια είναι πως προς το παρόν απλώς υπάρχουν δημοσιεύματα.

Μένει να δούμε την εξέλιξη του Αγκιμπού Καμαρά, ώστε να μιλήσουμε για ρεαλιστικές πιθανότητες προσέγγισής του από ομάδες της Premier League. Σε κάθε περίπτωση όμως, το όνομά του ήδη ακούγεται ιδιαίτερα επί αγγλικού εδάφους…

Δημήτρης Μανάκος