Κριστιάνο: «Υπέροχο να παίζεις και να σκοράρεις στην Ισπανία» (vid)

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του μετά την επιστροφή του στην Ισπανία και το γκολ που πέτυχε απέναντι στη Βιγιαρεάλ, στη χώρα που αγωνίστηκε για 9 ολόκληρα χρόνια.



Κριστιάνο: «Υπέροχο να παίζεις και να σκοράρεις στην Ισπανία» (vid)

Ο Πορτογάλος σούπερσταρ σκόραρε με μία υπέροχη λόμπα πάνω από τον τερματοφύλακα της Βιγιαρεάλ στο 78ο λεπτό και έβαλε τις βάσεις για τη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στα «κίτρινα υποβρύχια».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Κριστιάνο έφτασε τα 6 γκολ σε 5 αγώνες και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που σκοράρει και στα 5 πρώτα παιχνίδια των ομίλων για λογαριασμό αγγλικού συλλόγου, ενώ παράλληλα βρίσκεται μόλις ένα γκολ μακριά από τα 800 στην καριέρα του.

Μετά το τέλος του αγώνα, στον οποίο ανακηρύχτηκε MVP, o CR7 κατάφερε να κρύψει τη χαρά του για την επιστροφή του στην Ισπανία αλλά και για το γκολ που πέτυχε, σε μία χώρα που αγωνίστηκε για 9 χρόνια με τα «λευκά» της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Πάντα υπέροχο να παίζεις στην Ισπανία, καταπληκτικό να κερδίζεις στην Ισπανία και ικανοποίηση να σκοράρω στην Ισπανία, μια χώρα όπου πάντα ένιωθα ξεχωριστός, Συγχαρητήρια στα παιδιά για μια σπουδαία νίκη που μας φέρνει εκεί που ανήκουμε! Είμαστε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν θα σταματήσουμε ποτέ να αγωνιζόμαστε για αυτόν τον σύλλογο!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 36χρονος αστέρας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

Στράτος Μαρίνος