Κόνορ Τζένινγκς: Νίκησε τον καρκίνο και σκόραρε στην επιστροφή του στα γήπεδα!

Ο επιθετικός της Στόκπορτ Κάουντι επέστρεψε έπειτα από 10 μήνες στην ενεργό δράση, έχοντας διαγνωστεί με μία σπάνια μορφή καρκίνου και κατάφερε να σκοράρει μόλις 10 λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο.



Κόνορ Τζένινγκς: Νίκησε τον καρκίνο και σκόραρε στην επιστροφή του στα γήπεδα!

Το ποδόσφαιρο είναι κάτι παραπάνω από ένα άθλημα και το αποδεικνύει καθημερινά με όμορφες ιστορίες από ολόκληρη τη Γη. Μία τέτοια συνέβη το βράδυ της Παρασκευής στο «Edgeley Park» στον αγώνα της Στόκπορτ Κάουντι απέναντι στη Κινγκς Λιν Τάουν για την 17η αγωνιστική της Νάσιοναλ Λιγκ.

Ο επιθετικός της Στόκπορτ, Κόνορ Τζένινγκς διαγνώστηκε πριν από 10 μήνες με μία σπάνια μορφή καρκίνου και του είχε απαγορευτεί να παίξει και πάλι ποδόσφαιρο στην ζωή του. Ωστόσο, ο 30χρονος επιθετικός επέστρεψε μετά από τις θεραπείες που είχε υποβληθεί και ο προπονητής του τού έδωσε χρόνο συμμετοχής στον αγώνα πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, με το σκορ να είναι στο 4-0 υπέρ της Στόκπορτ, ο Τζένινγκς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό, επιστρέφοντας στην ενεργό δράση παρά τις αρχικές εκτιμήσεις των γιατρών. Μάλιστα, ο Άγγλος επιθετικός ήταν αυτός που σκόραρε το 5ο γκολ των γηπεδούχων, πανηγυρίζοντας με όλη του την ψυχή, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά και τις συγκυρίες, κερδίζοντας το χειροκρότημα ολόκληρου του σταδίου.

Μπορεί το τέρμα του να διαμόρφωσε απλώς το τελικό 5-0, ωστόσο ο Κόνορ σκόραρε ενάντια στον καρκίνο και στις καρδιές όλου του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Στράτος Μαρίνος