Μάικλ Κάρικ: Ντεμπούτο με νίκη και ρεκόρ 90 ετών! (vid)

Ο Μάικλ Κάρικ έγινε ο πρώτος Άγγλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που καταφέρνει να οδηγήσει την ομάδα του σε νίκη στο ντεμπούτο του στον πάγκο της.



Μάικλ Κάρικ: Ντεμπούτο με νίκη και ρεκόρ 90 ετών! (vid)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν εντυπωσίασε όμως χάρη στα γκολ των Ρονάλντο και Σάντσο κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-0 στο Μαδριγάλ απέναντι στη Βιγιαρεάλ και να κλειδώσει την πρόκριση στους «16» καλύτερους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» βρέθηκε για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής, ο Μάικλ Κάρικ, που ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού τεχνικού μετά την ήττα από τη Γουότφορντ και την απομάκρυνση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Μάλιστα, ο Άγγλος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε να γράψει ιστορία για το σύλλογο μόλις στον πρώτο του αγώνα στην άκρη του πάγκου των «κόκκινων διαβόλων». Συγκεκριμένα, ο Κάρικ έγινε ο πρώτος Άγγλος τεχνικός που πετυχαίνει νίκη στο ντεμπούτο , στην πρώτη θητεία, του στον πάγκο της Γιουνάιτεντ μετά από 90 χρόνια.

Ο τελευταίος που κατάφερε κάτι τέτοιο ήταν ο Γουόλτερ Κρίκμερ όταν κέρδισε στον πρώτο του αγώνα ως τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» το Νοέμβριο του 1931.

 

 


Στράτος Μαρίνος