Ζλάταν: «Επίτηδες χτύπησα τον Αθπιλικουέτα, δεν είχε τα @@@ να τα βάλει μαζί μου» (vid)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς αποκάλυψε πως ήθελε να χτυπήσει επίτηδες τον Αθπιλικουέτα στο παιχνίδι της Ισπανίας κόντρα στη Σουηδία για να πάρει εκδίκηση για τη συμπεριφορά του Ισπανού απέναντι σε έναν συμπαίκτη του.Ζλάταν: «Επίτηδες χτύπησα τον Αθπιλικουέτα, δεν είχε τα @@@ να τα βάλει μαζί μου» (vid)

Ο Ζλάταν δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για το επικίνδυνο χτύπημα επάνω στον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, στο παιχνίδι της εθνικής Ισπανίας απέναντι στη Σουηδία, καθώς δήλωσε πως θα το έκανε ξανά και ξανά αν του δινόταν η ευκαιρία.

Ο επιθετικός της Μίλαν είχε εκνευριστεί με τον Ισπανό αμυντικό της Τσέλσι για τη συμπεριφορά του προς έναν από τους συμπαίκτες του και έτσι αποφάσισε να πέσει με δύναμη επάνω του, σωριάζοντάς τον στο χορτάρι.

«Επίτηδες το έκανα. Ήταν χαζό, αλλά θα το έκανα ξανά και ξανά. Δεν ντρέπομαι για την πράξη μου. Δεν θα επιτρέπω σε κανέναν να έχει τέτοια συμπεριφορά σε συμπαίκτη μου, όπως αυτή που είχε ο Αθπιλικουέτα.

Δεν είχε τα @@@ να τα βάλει μαζί μου. Ήθελα να τον κάνω να καταλάβει ότι “απαγορεύεται να τα κάνεις αυτά σε εμάς”. Και του έδειξα τι συμβαίνει όταν τα βάζει μαζί μας.

Δεν με αφορά που θα χάσω ματς των μπαράζ, με ενδιαφέρει να καταλάβει ότι δεν συμπεριφέρεσαι άσχημα σε κάποιον που είναι πεσμένος κάτω. Δεν επιτίθεσαι σε σκυλί που δεν γαβγίζει. 100% θα το έκανα ξανά» είπε ο αστέρας της Μίλαν στην «Guardian».

 

Στράτος Μαρίνος