Από τη ντροπή του 2016 στην απόλυτη ανανέωση και επιτυχία της Αγγλίας (vid)

Η Αγγλία θα συνεχίσει τις προσπάθειές της για τρόπαιο με τον Σάουθγκεϊτ στον πάγκο μέχρι και το 2024, με την FA να υπενθυμίζει σε όλους μέσω ενός υπέροχου βίντεο, όλη την διαδρομή από την ντροπή του 2016 στο Euro, μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ και την διεκδίκηση του ευρωπαϊκού τροπαίου το φετινό καλοκαίρι. 



Από τη ντροπή του 2016 στην απόλυτη ανανέωση και επιτυχία της Αγγλίας (vid)

Ποιος θα ξεχάσει όσα είχαν γίνει απέναντι στην Ισλανδία πίσω στο 2016, σε μια από τις πιο μαύρες σελίδες της ιστορίας της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας; 

Οι Βίκινγκς να πανηγυρίζουν με τις ιαχές τους για μια ιστορική νίκη και τα «τρία λιοντάρια» να μην μπορούν να κρυφτούν από πουθενά για την απογοήτευση που πρόσφεραν στο έθνος τους με την ήττα και τον αποκλεισμό. 

Έκτοτε, η εθνική ομάδα της Αγγλίας έκανε τεράστια άλματα εξέλιξης και προόδου υπό τις οδηγίες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Μια ανέλπιστη πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Μουντιάλ του 2018, νίκη - πρόκριση στα πέναλτι σπάζοντας την κατάρα, 3η θέση στο Nations League και τελικός του εξ αναβολής Euro το φετινό καλοκαίρι. 

Και η συνέχεια θα γραφτεί με την παρουσία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Μουντιάλ του Κατάρ και την προσπάθεια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024...

Δείτε το εξαιρετικό βίντεο: 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης