Η Ντέρμπι προσπαθεί για το θαύμα της παραμονής (vid)

Η Ντέρμπι κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ στην αναμέτρηση απέναντι στη Μπόρνμουθ για την Τσάμπιονσιπ, με τους παίκτες του Γουέιν Ρούνεϊ να κάνουν ό,τι μπορούν για να επιβιώσουν στην κατηγορία.



Η Ντέρμπι προσπαθεί για το θαύμα της παραμονής (vid)

Τεράστια νίκη πέτυχε η Ντέρμπι που επικράτησε με 3-2 της δεύτερης στη βαθμολογία Μπόρνμουθ, ανατρέποντας μάλιστα το εις βάρος της 2-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Τα «κριάρια» αντιμετωπίζουν τεράστια οικονομικά προβλήματα με αποτέλεσμα να τους έχουν αφαιρεθεί συνολικά 21 βαθμοί και να βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έχοντας πλέον «μηδέν» βαθμούς.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ και οι παίκτες του δεν έχουν παρατήσει την ομάδα και προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κερδίσουν τους αγώνες, με στόχο να παραμείνουν στην κατηγορία, παρά τα πολλά οικονομικά προβλήματα που επηρεάζουν το αγωνιστικό σκέλος.

Αυτή τη στιγμή, η Ντέρμπι βρίσκεται στο -15 από τη Χαλ που βρίσκεται πάνω από τις θέσεις του υποβιβασμού και τα «κριάρια» έχουν ήδη βάλει πλώρη για να πετύχουν το ακατόρθωτο και να γράψουν ιστορία στο αγγλικό ποδόσφαιρο.

 

Στράτος Μαρίνος