Οι αποδόσεις για την διαδοχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – πρώτο φαβορί ο Ζιντάν, στην λίστα μέχρι και ο… Σερ Άλεξ με τον Βενγκέρ!

Η απόλυση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι επίσημη και πλέον η συζήτηση στρέφεται στον αντικαταστάτη του, με τις στοιχηματικές να έχουν πάρει «φωτιά». Πρώτο φαβορί για την διαδοχή του ο Ζινεντίν Ζιντάν, σε μία… ατελείωτη λίστα που ξεκινά από τον Κάρικ και καταλήγει στον Αρσέν Βενγκέρ!



Οι αποδόσεις για την διαδοχή του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – πρώτο φαβορί ο Ζιντάν, στην λίστα μέχρι και ο… Σερ Άλεξ με τον Βενγκέρ!

Το κύκνειο άσμα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποδείχθηκε το ματς με την Γουότφορντ, με το τελικό 4-1 να σηματοδοτεί την λύση της συνεργασίας των «κόκκινων διαβόλων» με τον Νορβηγό, παρά το γεγονός πως είχε υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του το καλοκαίρι που παρήλθε.

Άμεση συνέπεια της απόφασης της διοίκησης των «κόκκινων διαβόλων» αποτελούν τα αναρίθμητα δημοσιεύματα, με τους υποψήφιους που μπορούν να τον διαδεχθούν. Μία μεγάλη λίστα που θέτει σαν πρώτο φαβορί τον Ζινεντίν Ζιντάν, ακολουθεί ο Κάρικ, αλλά συμπεριλαμβάνει και τα ονόματα των Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Αρσέν Βενγκέρ.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως μόλις τρεις προπονητές έχουν κατακτήσει τον τίτλο του πρωταθλήματος με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γεγονός που καθιστά… πρόκληση για τον επόμενο το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των υποψήφιων διαδόχων του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ:

·        Ζιντάν: 2,10

·        Κάρικ: 3,30

·        Ρότζερς: 4,5

·        Τεν Χαγκ: 12

·        Μπλανκ: 20

·        Ποτσετίνο: 20

·        Σερ Άλεξ Φέργκιουσον: 50

·        Αρσέν Βενγκέρ: 66

·        Μπιέλσα: 66

·        Κιν: 100

·        Σκόουλς: 200

·        Καντονά: 275

Δημήτρης Μανάκος