Μπρέντφορντ: Έκανε την χάρη σε Μπέρνλι και Νόριτς αλλά δεν χαρίστηκε στη Νιούκαστλ!

Μπορεί η Μπρέντφορντ να αποτέλεσε την ομάδα που «χάρισε» τόσο στην Μπέρνλι, όσο και στη Νόριτς την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, ωστόσο απέναντι στη Νιούκαστλ τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Στο εκπληκτικό ματς του «Σεντ Τζέιμς Παρκ» οι «μέλισσες» ήταν εξαιρετικές και στις… λεπτομέρειες, δεν κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από την αναμέτρηση.



Μπρέντφορντ: Έκανε την χάρη σε Μπέρνλι και Νόριτς αλλά δεν χαρίστηκε στη Νιούκαστλ!

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, για την 12η αγωνιστική της Premier League, ανάμεσα στη Νιούκαστλ και την Μπρέντφορντ, μπορεί να μην επικράτησαν οι φιλοξενούμενοι, πράγμα εφικτό, αν αναλογιστεί κανείς πως πήραν δις το προβάδισμα, αλλά εν τέλει χαμένοι είναι δεδομένα οι γηπεδούχοι.

Και αυτό διότι η Νιούκαστλ, εξακολουθεί να αποτελεί την μοναδική ομάδα της κατηγορίας, η οποία δεν έχει πανηγυρίσει τρίποντο μετά από τα 12 ενενηντάλεπτα που έχουν παρέλθει. Δεν είναι ψέμα μάλιστα  να θεωρήσει κάποιος πως τηρουμένων των αναλογιών, οι «καρακάξες» οφείλουν να αισθάνονται ικανοποιημένες, μιας και το 1-0, επί της ουσίας διατηρήθηκε μόνο στους… πανηγυρισμούς.

Η Μπρέντφορντ ισοφάρισε άμεσα, γύρισε το ματς αλλά το 3-2 έγινε… ισοπαλία, χάρη στον εξαιρετικό Σεντ Μαξιμίν. Ωστόσο, το αρνητικό σερί της Μπρέντφορντ, σταμάτησε στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και οι «μέλισσες» δεν έκαναν την χάρη στο σύνολο του Έντι Χάου.

Ηττήθηκαν από τις δύο ομάδες που πριν από ένα μήνα επίσης δεν είχαν νίκη, τη Νόριτς με 2-1 και την Μπέρνλι με 3-1, αλλά απέναντι στη Νιούκαστλ, αποδείχθηκαν σοβαρές. Άμεση συνέπεια; Να την αφήσουν για 12η φορά δίχως νίκη, με την επόμενη αναμέτρησή της να είναι κόντρα στην «πληγωμένη» Άρσεναλ στο «Έμιρεϊτς»!

Δημήτρης Μανάκος