Τελειώνει ο Σόλσκιερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το διοικητικό συμβούλιο – προκύπτουν προσωπικά προβλήματα για τον Ζιντάν!

Τις τελευταίες του ημέρες στο Μάντσεστερ φαίνεται πως διανύει ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ μετά τη νέα ήττα της ομάδας του από την Γουότφορντ με 4-1. Συγκάλεσαν έκτακτο διοικητικό συμβούλιο οι «κόκκινοι διάβολοι», με την πλειοψηφία να τάσσεται υπέρ μίας άμεσης αλλαγής προσώπου στον πάγκο. Στο κάδρο ο Ζινεντίν Ζιντάν, που φημολογείται πως θέλει, αλλά αντιμετωπίζει προσωπικά προβλήματα.



Τελειώνει ο Σόλσκιερ από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά το διοικητικό συμβούλιο – προκύπτουν προσωπικά προβλήματα για τον Ζιντάν!

Όλο ένα και πιο «βαριά» φαίνεται πως είναι η κατάσταση για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την… ασήκωτη ήττα από την Γουότφορντ με 4-1 και την «αποκαρδιωτική» εμφάνιση των «κόκκινων διαβόλων» για 70 λεπτά!

Μπορεί ο Μπρούνο Φερνάντες και ο Νταβίδ Ντε Χέα να έδειξαν με τις δηλώσεις τους πως τον στηρίζουν εμπράκτως, αλλά κάτι ανάλογο δεν φαίνεται να συμβαίνει πλέον μεταξύ των υψηλών «στελεχών» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ολοκληρώθηκε το διοικητικό συμβούλιο, με βασικό θέμα την εικόνα της ομάδας και την ικανότητα του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, και σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα, η πλειοψηφία των μελών τάσσεται υπέρ της άμεσης απομάκρυνσής του.

Άμεσες λοιπόν φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις, με τον Ζινεντίν Ζιντάν να βρίσκεται σε επαφή με την διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων», δίχως πάντως να υπάρχει οριστική απόφαση για κάποια από τις δύο περιπτώσεις. Μεγάλο «αγκάθι» στην υπόθεση του Γάλλου, τέως προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, αποτελεί η οικογένειά του και κατά βάση η σύζυγός του, η οποία δεν παρουσιάζεται πρόθυμη να μεταβεί στην Αγγλία και το Μάντσεστερ! Οψόμεθα…

Δημήτρης Μανάκος