Εκτός με Λέστερ ο Λουκάκου, αμφίβολος για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ

Ο Βέλγος δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Τσέλσι στον αγώνα του Σαββάτου απέναντι στη Λέστερ ενώ σύμφωνα με τον Τούχελ, κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τα παιχνίδια με Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.



Εκτός με Λέστερ ο Λουκάκου, αμφίβολος για Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ

Παρά το γεγονός ότι ο Λουκάκου επέστρεψε κανονικά στις προπονήσεις στην αρχή της εβδομάδας, έπειτα από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ο Τόμας Τούχελ δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για το αυριανό παιχνίδι της Τσέλσι απέναντι στη Λέστερ στο Κινγκ Πάουερ.

Ο Βέλγος επιθετικός δεν είναι ακόμη έτοιμος να αγωνιστεί σε κανονικούς ρυθμούς, όπως τόνισε ο Γερμανός τεχνικός των «μπλε», ενώ μάλιστα παραμένει ερωτηματικό για το κατά πόσο θα είναι έτοιμος, από άποψη φυσικής κατάστασης. Σε δηλώσεις του ο Τούχελ αποκάλυψε πως ο «Big Rom» κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον αγώνα της Τρίτης απέναντι στη Γιουβέντους αλλά και αυτόν της επόμενης Κυριακής κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Εκτός παραμένει και ο Κόβασιτς, ενώ αμφίβολοι είναι οι Μάουντ, Τιάγκο Σίλβα και ο Βέρνερ, με την συμμετοχή του Γερμανού επιθετικού να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Στράτος Μαρίνος