Αρτέτα για Τζέραρντ: «Ως οπαδός της Ρέιντζερς, σε ευχαριστώ»

Ο Μικέλ Αρτέτα ευχαρίστησε τον Στίβεν Τζέραρντ για τη δουλειά που έκανε και τα όσα κατάφερε με τη Ρέιντζερς, την ομάδα που υπηρέτησε ο Ισπανός τεχνικός για 2 χρόνια, μετά την αποχώρησή του από τη Μπαρτσελόνα.



Αρτέτα για Τζέραρντ: «Ως οπαδός της Ρέιντζερς, σε ευχαριστώ»

Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει στο Άνφιλντ την φορμαρισμένη Λίβερπουλ για τη 12η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ με στόχο να επεκτείνει το σερί νικών που διατηρεί στις τελευταίες αγωνιστικές.

Στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα του Σαββάτου, ο Μικέλ Αρτέτα δεν παρέλειψε να μιλήσει για τον θρύλο των «ρεντς» και νυν προπονητή της Άστον Βίλα, Στίβεν Τζέραρντ, ευχαριστώντας τον για τη δουλειά που έκανε στη Ρέιντζερς, την ομάδα που αγωνίστηκε για δύο χρόνια ο τεχνικός των «κανονιέρηδων».

«Ως οπαδός της Ρέιντζερς, πρέπει να ευχαριστήσω τον «Στίβι» και το τεχνικό επιτελείο για όσα έκαναν για το σύλλογο, ανατρέποντας μία άσχημη κατάσταση και ο τρόπος που κατάφεραν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα έδωσε μεγάλη βοήθεια. Όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο, οι άνθρωποι θέλουν να προχωρήσουν, έχουν άλλες προσδοκίες», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού.

 

Στράτος Μαρίνος