Η Έξετερ θα ξαναπαίξει τον αγώνα της κόντρα στη Μπράντφορντ επειδή έκανε... πολλές αλλαγές!

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν έξι αλλαγές στη νίκη τους με 3-0 κόντρα στη Μπράντφορντ για τον πρώτο γύρο του FA Cup με αποτέλεσμα το παιχνίδι να γίνει και πάλι από την αρχή στις 30 Νοεμβρίου.Η Έξετερ θα ξαναπαίξει τον αγώνα της κόντρα στη Μπράντφορντ επειδή έκανε... πολλές αλλαγές!

Το FA Cup είναι σίγουρα ο θεσμός των εκπλήξεων στην Αγγλία, ωστόσο αυτό που συνέβη στον αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα σε Έξετερ και Μπράντφορντ είναι πραγματικά αλλόκοτο.

Στις 16 Νοεμβρίου, η Έξετερ αντιμετώπισε την Μπράντφορντ στο Σεντ Τζέιμς Παρκ για τον πρώτο γύρο του FA Cup. Οι «τυπικά» γηπεδούχος, Έξετερ, έκανε 5 αλλαγές στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όμως το τελικό 0-0 έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί, ο προπονητής Μαξ Τέιλορ πέρασε στον αγώνα τον Τζος Κι, πραγματοποιώντας και 6η αλλαγή. Μέσα σε 15 λεπτά η Έξετερ σκόραρε τρεις φορές και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.

Ωστόσο, ο διαιτητής έγραψε στο φύλλο αγώνα για το περίεργο περιστατικό με τις 6 αλλαγές με αποτέλεσμα η Ομοσπονδία να αποφασίσει την επανάληψη του αγώνα στις 30 Νοεμβρίου στο Σεντ Τζέιμς Παρκ.

Στράτος Μαρίνος