Κοιτάει τον Φοφανά της Λέστερ ως αντί-Ρίντιγκερ η Τσέλσι!

Την περίπτωση του Γουέσλεϊ Φοφανά της Λέστερ εξετάζει η Τσέλσι για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, ούσα προβληματισμένη από την στάσιμη κατάσταση που επικρατεί με το θέμα του Αντόνιο Ρίντιγκερ. Εξετάζει ακόμη τις επιλογές του ο Γερμανός, κοιτούν κάθε υποψήφια εναλλακτική οι «μπλε».



Κοιτάει τον Φοφανά της Λέστερ ως αντί-Ρίντιγκερ η Τσέλσι!

Προβληματισμός φαίνεται πως επικρατεί στην Τσέλσι, αναφορικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Αντόνιο Ρίντιγκερ, με τον Γερμανό στόπερ να έχει δεχθεί πρόταση ανανέωσης, αλλά να μην την έχει… αποδεχθεί, αναμένοντας κάτι καλύτερο.

Οι πληροφορίες μάλιστα λένε πως ο κεντρικός αμυντικός της Τσέλσι ζητά έναν «γενναίο» διπλασιασμό των αποδοχών του, την ώρα που η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί την περίπτωσή του, με τον ίδιο να δηλώνει πως πρόκειται για μία πολύ δύσκολη απόφαση.

Όσο λοιπόν το θέμα του Ρίντιγκερ για την Τσέλσι δεν καταλήγει κάπου, τόσο οι «μπλε» του Τόμας Τούχελ αναζητούν εναλλακτικές λύσεις. Βασικότερη εξ’ αυτών; Ο Γουέσλεϊ Φοφανά της Λέστερ, ο οποίος παρά το γεγονός πως είναι μόλις στα 20 του χρόνια, έχει αγωνιστεί 38 φορές με τις «αλεπούδες» σε όλες τις διοργανώσεις και έχει εντυπωσιάσει.

Διακρίνεται για τις τοποθετήσεις του και για την ικανότητά του με την μπάλα στα πόδια, αλλά «αγκάθι» στην εν λόγω υπόθεση αποτελεί το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2025. Άπαντες λοιπόν αναμένουν. Η απόφαση του Αντόνιο Ρίντιγκερ θα καθορίσει εν πολλοίς και το μέλλον του Φοφανά στην Λέστερ, με τις πιθανότητες φυγής του μαζί με τον Μπρένταν Ρότζερς το καλοκαίρι, διαρκώς να αυξάνονται…

 

 

Δημήτρης Μανάκος