Προτιμά να χάσει ως «ελεύθερο» τον Ταρκόφκσι η Μπέρνλι – ενδιαφέρονται η Νιούκαστλ και η Γουέστ Χαμ!

Μπορεί η Μπέρνλι να έχει την δυνατότητα να επωφεληθεί σημαντικά από μία ενδεχόμενη πώληση του Ταρκόφσκι τον Ιανουάριο, όμως ο Έντι Χάου προτιμά να τον διατηρήσει στο ρόστερ του, ακόμη και αν δεν προκύψει κάποιο κέρδος από αυτόν το καλοκαίρι. Δεν πιέζει καταστάσεις ο ποδοσφαιριστής, εξακολουθεί να ενδιαφέρεται η Νιούκαστλ, έχει μπει στο παιχνίδι και η Γουέστ Χαμ.



Προτιμά να χάσει ως «ελεύθερο» τον Ταρκόφκσι η Μπέρνλι – ενδιαφέρονται η Νιούκαστλ και η Γουέστ Χαμ!

Μεγάλη είναι η συζήτηση που προκύπτει τις τελευταίες ώρες, και κυρίως όσο πλησιάζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος, αναφορικά με το μέλλον του Ταρκόφσκι της Μπέρνλι στην Premier League.

Και αυτό διότι, ο ποδοσφαιριστής δεν πιέζει τη νυν ομάδα του να τον παραχωρήσει, την ώρα που φημολογείται πως αποτελεί βασική επιλογή των Σαουδαράβων της Νιούκαστλ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής. Την ίδια ώρα πάντως, και η Γουέστ Χαμ παρακολουθεί την περίπτωσή του, αλλά όλες αναμένουν την απόφαση του Έντι Χάου και της διοίκησης της ομάδας.

Προτεραιότητα της Μπέρνλι μάλιστα την δεδομένη χρονική στιγμή είναι να τον διατηρήσει στο ρόστερ της μέχρι και το τέλος της τρέχουσας σεζόν, παρακάμπτοντας το γεγονός πως με αυτόν τον τρόπο θα τον χάσει ως «ελεύθερο» το καλοκαίρι. Τον θεωρεί αναπόσπαστο μέλος του συνόλου και όπως όλα δείχνουν ο Ταρκόφσκι θα παραμείνει στην ομάδα του, θα συμβάλλει στην επιχείρηση… παραμονής, και έπειτα θα υπογράψει είτε στη Νιούκαστλ, είτε στην Γουέστ Χαμ!

Δημήτρης Μανάκος