Νόριτς: Ντεμπούτο για τον Σμιθ κόντρα στην ομάδα που τον «απέλυσε»!

Ο Ντιν Σμιθ ανακοινώθηκε και επίσημα από τη Νόριτς και θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της απέναντι στη Σαουθάμπτον, την ομάδα που έγινε η αφορμή να απολυθεί από την Άστον Βίλα.



Νόριτς: Ντεμπούτο για τον Σμιθ κόντρα στην ομάδα που τον «απέλυσε»!

Η Νόριτς ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ντιν Σμιθ για τα επόμενα 2,5 χρόνια, με τον Άγγλο τεχνικό να αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της παραμονής της ομάδας στην Πρέμιερ Λιγκ.

Τα «καναρίνια» έχουν ένα Γολγοθά να ανέβουν αφού αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην τελετυαία θέση της βαθμολογίας με 5 βαθμούς χωρίς να έχει δείξει σημάδια ποιοτικού ποδοσφαίρου καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Πλέον, ο Σμιθ πρέπει να αλλάξει πολλά στην ομάδα και να την βοηθήσει να συνεχίσει τις νίκες, μετά από αυτή απέναντι στη Μπρέντφορντ. Η πρώτη πρόκληση θα είναι ιδιαίτερη για τον 50χρονο τεχνικό καθώς η Νόριτς υποδέχεται στο «Κάροου Ρόουντ» τη Σαουθάμπτον στις 20 Νοεμβρίου, την ομάδα που έγινε αφορμή για να απολυθεί ο Σμιθ από τη Βίλα. Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας προπονητής αντιμετωπίζει την ίδια ομάδα σε διαδοχικές αγωνιστικές στην Πρέμιερ Λιγκ, όντας στον πάγκο δύο διαφορετικών συλλόγων.

Σίγουρα, ο νέος τεχνικός των «καναρινιών» θέλει να πάρει εκδίκηση από τους «Άγιους» και παράλληλα να ξεκινήσει με το δεξί στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας των Γιαννούλη και Τζόλη.

Στράτος Μαρίνος