Κόαντι: «Πρέπει να φερθούμε ως επαγγελματίες απέναντι στο Σαν Μαρίνο»

Ο κεντρικός αμυντικός των «τριών λιονταριών» τόνισε πως όλοι οι παίκτες πρέπει να είναι επαγγελματίες απέναντι στο Σαν Μαρίνο παρά τη χαοτική διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.



Κόαντι: «Πρέπει να φερθούμε ως επαγγελματίες απέναντι στο Σαν Μαρίνο»

Η Αγγλία φιλοξενείται απόψε από το Σαν Μαρίνο (15/11, 21:45) με στόχο να κλειδώσει την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022 στο Κατάρ, με τα «τρία λιοντάρια» να χρειάζονται ένα βαθμό απέναντι στη χειρότερη ομάδα της Ευρώπης.

Ο Σάουθγκεϊτ αναμένεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τον Κόνορ Κόαντι να είναι ένας από αυτούς που θα βρεθούν στην αρχική ενδεκάδα στον αποψινό αγώνα. Ο κεντρικός αμυντικός της Γουλβς εμφανίστηκε συνειδητοποιημένος για την αποψινή μάχη και τόνισε πως όλοι οι παίκτες θα πρέπει να φερθούν ως επαγγελματίες απέναντι στον Σαν Μαρίνο παρά την τεράστια διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων.

«Ήταν ένας υπέροχος χρόνος σε σχέση με το που ήμασταν και τι έχουμε καταφέρει, αλλά έχουμε ακόμη μία δουλειά να κάνουμε. Μια ακόμη δουλειά ως ομάδα για να σιγουρευτούμε ότι έχουμε δίκιο, να βεβαιωθούμε ότι είμαστε επαγγελματίες, να διασφαλίσουμε ότι θα τηρήσουμε τις αρχές μας.

Τότε θα μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω σε αυτά που κάναμε τον τελευταίο χρόνο και να πούμε πραγματικά ότι ήταν καλά», ανέφερε ο κεντρικός αμυντικός της εθνικής Αγγλίας

Στράτος Μαρίνος