Ρονάλντο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η Πορτογαλία θα είναι στο Κατάρ»

Την υπόσχεσή του πως η Πορτογαλία θα βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μετά την ήττα από τη Σερβία, με ανάρτησή του στα social media.



Ρονάλντο: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, η Πορτογαλία θα είναι στο Κατάρ»

Ο Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, με την κεφαλιά στο 90’, έστειλε την Πορτογαλία στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου και έδωσε στη Σερβία την απευθείας πρόκριση στο Κατάρ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ρονάλντο ήταν απογοητευμένος αλλά και αρκετά εκνευρισμένος με το γκολ που δεν του μέτρησε ο διαιτητής στον πρώτο αγώνα στη Σερβία, ωστόσο μέσω των social media έδωσε την υπόσχεση πως η Πορτογαλία θα βρεθεί στο Κατάρ ακόμα και μέσα από τα μπαράζ.

«Το ποδόσφαιρο μάς έχει δείξει πολλές φορές κατά καιρούς ότι μετά τις δύσκολες διαδρομές έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήταν κακό, αλλά όχι αρκετό για να μας πτοήσει. Ο στόχος να είμαστε παρόντες στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 είναι ακόμα ζωντανός και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να φτάσουμε εκεί. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Η Πορτογαλία θα είναι στο Κατάρ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος σταρ.

 

Στράτος Μαρίνος