Ο Μαγκουάιρ υπερασπίστηκε τον πανηγυρισμό του απέναντι στην Αλβανία

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε πως ο πανηγυρισμός του στο γκολ απέναντι στην Αλβανία ήταν αυθόρμητος και δεν απευθυνόταν σε κανέναν, μετά την κριτική που δέχτηκε.



Ο Μαγκουάιρ υπερασπίστηκε τον πανηγυρισμό του απέναντι στην Αλβανία

Ο Χάρι Μαγκουάιρ άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι της Αγγλίας απέναντι στην Αλβανία και πανηγύρισε κλείνοντας τα αυτιά του, προκαλώντας τον εκνευρισμό του θρύλου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , Ρόι Κιν.

Συγκεκριμένα, ο παλαίμαχος άσος των «κόκκινων διαβόλων» χαρακτήρισε «ντροπιαστικό» τον τρόπο που πανηγύρισε ο κεντρικός αμυντικός της Αγγλίας μετά και τις κακές εμφανίσεις του σε συλλογικό επίπεδο με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Από τη δική του πλευρά, ο Μαγκουάιρ υπερασπίστηκε τον εαυτό του για τον πανηγυρισμό τονίζοντας πως δεν το έκανε επίτηδες και ούτε απευθυνόταν προς κάποιον.

«Ο πανηγυρισμός μου ήταν το γλίστρημα στα γόνατα, μου ήρθε αυθόρμητα. Είναι απίστευτο συναίσθημα να σκοράρω για τη χώρα μου. Δεν απευθυνόταν σε κανέναν απλά μου ήρθε φυσικά να το κάνω και να ανοίξω το σκορ για την Αγγλία για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κεντρικός αμυντικός της εθνικής Αγγλίας.

 

 


Στράτος Μαρίνος