Ο Κέιν πέτυχε τέλειο χατ-τρικ για την Αγγλία μετά από 28 χρόνια! (vid)

Ο Χάρι Κέιν έκανε ό,τι ήθελε στο πρώτο σαρανταπεντάλεπτο της αναμέτρησης με την Αλβανία, έστειλε τρεις φορές τη μπάλα στα δίχτυα και έγινε ο πρώτος που πετυχαίνει τέλειο χατ-τρικ μετά τον Ντέβιντ Πλατ το 1993.



Ο Κέιν πέτυχε τέλειο χατ-τρικ για την Αγγλία μετά από 28 χρόνια! (vid)

Η Αγγλία ήταν καταιγιστική στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης απέναντι στην Αλβανία στο Γουέμπλεϊ για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Οι παίκτες του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν μπορούσαν να σταματήσουν να σκοράρουν, πετυχαίνοντας 5 τέρματα, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Χάρι Κέιν που πέτυχε τέλειο χατ-τρικ σε μόλις 24 λεπτά.

Στο 18ο λεπτό ο Χέντερσον σέντραρε για τον φορ της Τότεναμ και εκείνος με κεφαλιά έκανε το 2-0. Στο 33’ ο Στέρλινγκ βρήκε μέσα στην περιοχή τον Κέιν, με τον Άγγλο να τελειώνει υποδειγματικά τη φάση με το αριστερό ενώ λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, πέτυχε και τρίτο τέρμα με ένα αδιανόητο ψαλιδάκι από το ύψος της μικρής περιοχής έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Φόντεν.

Με αυτόν τον τρόπο, ο Χάρι Κέιν ολοκλήρωσε ένα τέλειο χατ-τρικ (γκολ με κεφαλιά, αριστερό και δεξί) και έγινε ο πρώτος παίκτης που καταφέρνει κάτι ανάλογο μετά τον Ντέιβιντ Πλατ το Φεβρουάριο του 1993, 28 χρόνια πριν, απέναντι στο Σαν Μαρίνο.

Μάλιστα ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ έδωσε την ευκαιρία στον φορ της Τότεναμ να δεχθεί το standing ovation από τους φιλάθλους της Αγγλίας καθώς τον αντικατέστησε στο 63ο λεπτό με τον Τάμι Έιμπραχαμ.

 
 
 

 


Στράτος Μαρίνος