Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας διπλασιάζει τον μισθό του Σάουθγκεϊτ για να τον κρατήσει στην Εθνική!

Με το φόβο αποχώρησης του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ από τα «τρία λιοντάρια», η FA ετοιμάζει τεράστια πρόταση στον Άγγλο τεχνικό για να τον κρατήσει στο πόστο του, βλέποντας την Εθνική ομάδα να βελτιώνεται όλο και περισσότερο.



Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας διπλασιάζει τον μισθό του Σάουθγκεϊτ για να τον κρατήσει στην Εθνική!

Μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως τώρα η πενταετής θητεία του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην τεχνική ηγεσία της εθνικής Αγγλίας, έχοντας οδηγήσει ήδη τα «τρία λιοντάρια» στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018 και στον τελικό του Euro 2020.

Στην FA θέλουν να κρατήσουν με κάθε κόστος τον 51χρονο τεχνικό για να φέρουν ένα τίτλο στην Αγγλία έπειτα από πολλά χρόνια. Για αυτό το λόγο, τα αγγλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Ομοσπονδία ετοιμάζεται να προσφέρει συμβόλαιο αξίας 6 εκατ. λιρών στον Σάουθγκεϊτ, ποσό διπλάσιο από την ήδη υπάρχουσα συμφωνία, για να τον κρατήσουν στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας.

Στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία υπάρχει φόβος πως ο Σάουθγκεϊτ θα αποχωρήσει από το πόστο του στην εθνική για να επιστρέψει και πάλι σε κάποιο σύλλογο, αυτή τη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ξεκινήσουν μετά τα παιχνίδια των «τριών λιονταριών» απέναντι σε Αλβανία και Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Στράτος Μαρίνος