Δεν συμβιβάζεται με τον ρόλο του δεύτερου γκολκίπερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χέντερσον – ενδιαφέρεται η Νιούκαστλ!

Δύσκολα φαίνεται πως θα παραμείνει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ντιν Χέντερσον, από την στιγμή που πλέον λογίζεται ως «δεύτερος» γκολκίπερ, με τον Ντε Χέα να… προηγείται κατά πολύ, την ώρα που η Νιούκαστλ δείχνει να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του!



Δεν συμβιβάζεται με τον ρόλο του δεύτερου γκολκίπερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Χέντερσον – ενδιαφέρεται η Νιούκαστλ!

Την περίπτωση του Ντιν Χέντερσον φαίνεται πως εξετάζει την δεδομένη χρονική περίοδο η Νιούκαστλ, η οποία δεν δείχνει ικανοποιημένη από τις εμφανίσεις του Ντάρλοου, και θα ήθελε να ενισχυθεί κάτω από τα δοκάρια, με τον δυσαρεστημένο τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το «πράσινο φως» για την απόκτησή του έχει δώσει και ο νέος προπονητής των «καρακαξών» Έντι Χάου, με τη Νιούκαστλ να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την δυσαρέσκεια του Χέντερσον, εξαιτίας του περιορισμένου χρόνου συμμετοχής του.

Είναι «δεύτερος», με… μεγάλη διαφορά, πίσω από τον σταθερό την φετινή σεζόν, και παρά την αρνητική εικόνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νταβίδ Ντε Χέα, και επιθυμεί να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ, αν το ζήτημα αξιοποίησής του δεν επιλυθεί!

Παρακολουθούν τις εξελίξεις στη Νιούκαστλ, σίγουρη μοιάζει την δεδομένη χρονική στιγμή η παραμονή του Νταβίδ Ντε Χέα κάτω από τα δοκάρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ως βασικός!

Δημήτρης Μανάκος