Χάνει τα ματς με Αλβανία και Σαν Μαρίνο ο Ντέκλαν Ράις!

Δεν θα είναι παρών στις δύο επικείμενες αναμετρήσεις της Αγγλίας απέναντι σε Αλβανία και Σαν Μαρίνο, ο μέσος της Γουέστ Χαμ, Ντέκλαν Ράις, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέλεξε να μην ρισκάρει την συμμετοχή του.



Χάνει τα ματς με Αλβανία και Σαν Μαρίνο ο Ντέκλαν Ράις!

Τις υπηρεσίες του Ντέκλαν Ράις θα στερηθεί η εθνική Αγγλίας, στις δύο επικείμενες αναμετρήσεις της εβδομάδας, απέναντι σε Αλβανία και Σαν Μαρίνο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με τον μέσο της Γουέστ Χαμ να ταλαιπωρείται από ίωση και να επιστρέφει στο προπονητικό κέντρο των «σφυριών» άμεσα.

Άπαντες άλλωστε στις τάξεις της χώρας του δεν επιθυμούν να ρισκάρουν την συμμετοχή του, με τον Άγγλο να απωλεί την ευκαιρία να φτάσει «μία ανάσα» από την συμπλήρωση 30 αναμετρήσεων με το εθνόσημο.

Παρόλα αυτά, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των «τριών λιονταριών» επέλεξε να μην τον αντικαταστήσει με κάποιον άλλο ποδοσφαιριστή, ό,τι δηλαδή έκανε στην περίπτωση των Λίνγκαρντ και Ράσφορντ με τον Σμιθ Ρόου, και εξακολουθεί να πορεύευται με το υπάρχον δυναμικό, με στόχο το 2/2 και την εξασφάλιση του εισιτηρίου για το Κατάρ!

 

Δημήτρης Μανάκος