Πλίμουθ: Έκανε το αρνητικό 7-0, 15-7 και «ψάχνει» την επιστροφή της στην Championship!

Μία εντυπωσιακή Πλίμουθ κάνει την εμφάνισή της στην League One μετά το πέρας 16 αγωνιστικών, με το σύνολο του Ράιαν Λόου να σκοράρει ακατάπαυστα, και να αντιστρέφει την αρνητική κατάσταση που δημιουργήθηκε στο τέλος της περσινής χρονιάς, με το τρέχον αήττητο των 15 αγώνων σε επίπεδο πρωταθλήματος!  



Πλίμουθ: Έκανε το αρνητικό 7-0, 15-7 και «ψάχνει» την επιστροφή της στην Championship!

Πέρυσι αποτέλεσε μία από τις… πολλές ομάδες της League One που δεν κατάφερε να διεκδικήσει διόλου το «τρένο» της ανόδου και κατέρρευσε στις τελευταίες αγωνιστικές, μετρώντας έξι ήττες σε επτά αναμετρήσεις, με ρεκόρ τερμάτων το «βαρύ» 20-3…

Φέτος όμως, είναι μία καινούργια σεζόν, με τον Ράιαν Λόου να συνεχίζει στο «τιμόνι» της για 3η συνεχόμενη σεζόν, φιλοδοξώντας να πραγματοποιήσει κάτι που κανένας από τους πιο πρόσφατους προκατόχους του δεν μπόρεσε να κατορθώσει. Την επιστροφή δηλαδή της Πλίμουθ στην Champioship, από την οποία απουσιάζει για περισσότερο από μία δεκαετία (από το 2009).

Έχει ξεκινήσει εξαιρετικά, με την Πλίμουθ να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας, να ακολουθεί με συνέπεια την Γουίγκαν που προπορεύεται για έναν βαθμό, και να είναι αήττητη από την πρεμιέρα, μετρώντας συνολικά εννέα νίκες και έξι ήττες, έχοντας δεχθεί 14 λιγότερα γκολ από όσα έχει βάλει (28-14).

Κάπως έτσι, το 0-7 στο τέλος της περσινής σεζόν, έγινε 15-7 με το ξεκίνημα αυτής. Ένα εξαιρετικό ξεκίνημα που προμηνύει… άνοδο, και αν επιτευχθεί, το «ιστορικό» Theater Green, θα ξαναμπεί για τα καλά στην συζήτηση του αγγλικού ποδοσφαίρου!

Δημήτρης Μανάκος