Λαγκ για Τραορέ: «Η κατάσταση με το συμβόλαιό του δεν επηρεάζει τις επιλογές μου»

Ο τεχνικός των «λύκων» υπερασπίστηκε την επιλογή του να μην επιλέγει τον Αντάμα Τραορέ για το αρχικό σχήμα τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με την κατάσταση του συμβολαίου του.



Λαγκ για Τραορέ: «Η κατάσταση με το συμβόλαιό του δεν επηρεάζει τις επιλογές μου»

Χωρίς να έχει μετρήσει κάποιο γκολ ή ασίστ τη φετινή σεζόν, ο Αντάμα Τραορέ έχει χάσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα της Γουλβς, με τον προπονητή του Μπρούνο Λαγκ να προτιμάει τους Χουάνγκ και Τρινκάο. Ο  Τραορέ δεν αγωνίστηκε καθόλου στον αγώνα με την Έβερτον ενώ έπαιξε για μόλις 22 λεπτά στην ήττα των «λύκων» από την Κρίσταλ Πάλας με 2-0 το Σάββατο.

Το συμβόλαιο του 25χρονου εξτρέμ λήγει σε 18 μήνες, με τις δύο πλευρές να μην έχουν βρει ακόμη τη χρυσή τομή για την ανανέωσή του και αρκετούς να πιστεύουν πως αυτός είναι ο λόγος που ο Πορτογάλος τεχνικός της Γουλβς δεν χρησιμοποιεί τον Ισπανό.

Ωστόσο, ο Λαγκ ξεκαθάρισε πως είναι καθαρά δική του επιλογή το να μένει στον πάγκο ο Τραορέ και δεν έχει καμία σχέση με εξωγηπεδικούς παράγοντες όπως η κατάσταση του συμβολαίου του.

«Κάθε φορά που επιλέγουμε την αρχική ενδεκάδα, πρέπει να πάρουμε αποφάσεις. Προσπαθούμε να καταλαβαίνουμε το παιχνίδι των αντιπάλων, να αναπτυσσόμαστε από τους μπακ ή να βρίσκουμε τους Τρινκάο και Χουάνγκ ανάμεσα στις γραμμές», ανέφερε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όταν ρωτήθηκε αν ο λόγος που δεν χρησιμοποιείται ο Τραορέ είναι η κατάσταση που επικρατεί με την ανανέωση του συμβολαίου του Ισπανού, ο Λαγκ απάντησε:

«Όχι,όχι. Είμαι 100% ελεύθερος να πάρω τις αποφάσεις μου και αυτή είναι η δουλειά μου. Η προσωπικότητά μου δεν αποδέχεται τέτοιες υποδείξεις. Αν τον χρειάζομαι θα τον βάλω να παίξει κι ας μην έχει ανανεώσει»

Στράτος Μαρίνος