Ο Σον «καλωσορίζει» πάντα πρώτος τους νέους προπονητές στην Τότεναμ! (vid)

Ο Χιου Μινγκ Σον ήταν αυτός που άνοιξε το χορό των γκολ απέναντι στη Φίτεσε σε ένα επεισοδιακό ματς και πλέον έχει σκοράρει το πρώτο τέρμα στις πρεμιέρες των τριών τελευταίων «μόνιμων» προπονητών.



Ο Σον «καλωσορίζει» πάντα πρώτος τους νέους προπονητές στην Τότεναμ! (vid)

Σε θρίλερ μετέτρεψε η Τότεναμ το παιχνίδι απέναντι στη Φίτεσε στο ντεμπούτο του Αντόνιο Κόντε στον πάγκο των «σπιρουνιών». Οι «σπερς» παρότι προηγήθηκαν με 3 -0 είδαν τη Φίτεσε να μειώνει σε 3-2 πριν το ημίχρονο, ωστόσο τελικά κατάφεραν να πάρουν ένα πολύτιμο τρίποντο.

Το σκορ για την ομάδα του Αντόνιο Κόντε άνοιξε ο  Χιούνγκ-Μιν Σον βρίσκοντας δίχτυα για 5η φορά στη φετινή σεζόν και πρώτη στην εποχή του Ιταλού τεχνικού. Μάλιστα, ο Νοτιοκορεάτης μοιάζει να έχει μία συνήθεια που λατρεύουν οι νέοι προπονητές στην Τότεναμ.

Ο Σον έχει σκοράρει το πρώτο τέρμα της ομάδας του στη θητεία των τελευταίων τριών προπονητών και μάλιστα, η Τότεναμ έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια. Ο Νοτιοκορεάτης έκανε το 1-0 κόντρα στη Γουέστ Χαμ, στο ντεμπούτο του Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο των «σπιρουνιών» ενώ άνοιξε το σκορ και στο πρώτο παιχνίδι του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο στη νίκη επί της Μάντσεστερ Σίτι με 1-0.

Ο Σον δεν φαίνεται να είχε σκοπό να αφήσει παραπονεμένο τον Αντόνιο Κόντε και το γκολ του στο παιχνίδι με τη Φίτεσε έδωσε φτερά στους συμπαίκτες του για να σκοράρουν ακόμη δύο μέχρι το ημίωρο του αγώνα.

Παρά τα δύο γκολ που δέχτηκαν στη συνέχεια αλλά και τις κόκκινες κάρτες που αντίκρισαν και οι δύο ομάδες, η Τότεναμ πήρε τη νίκη, ο Σον διατήρησε τη συνήθειά του αν και πλέον θα ήθελε να μην βρει κάποιο καινούριο προπονητή στα «σπιρούνια», με τον Ιταλό τεχνικό να είναι ικανός να αλλάξει την κατάσταση στο Βόρειο Λονδίνο.

 

 


Στράτος Μαρίνος