«Σφράγισε» το μέλλον του Τσάλομπα η Τσέλσι – ανανέωσε με τους «μπλε» με πολυετές συμβόλαιο!

Την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Τρέβορ Τσάλομπα ανακοίνωσε η Τσέλσι, η οποία επήλθε σε συμφωνία με τον 22άχρονο κεντρικό αμυντικό, ανακοινώνοντας την πολυετή παραμονή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ».



 «Σφράγισε» το μέλλον του Τσάλομπα η Τσέλσι – ανανέωσε με τους «μπλε» με πολυετές συμβόλαιο!

Τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Τρέβορ Τσάλομπα με την Τσέλσι, φρόντισαν να επιβραβεύσουν με τον καλύτερο τρόπο οι ιθύνοντες της ομάδας και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, προσφέροντας στον 22άχρονο, κεντρικό αμυντικό, πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Η απάντηση για έναν εκ των μελλοντικών, βασικών στόπερ της Εθνικής Αγγλίας ήταν απλή, η συμφωνία επετεύχθη και πλέον απέμενε και το «τυπικό» της ιστορίας. Ο Τσάλομπα υπέγραψε το νέο του πολυετές συμβόλαιο, και πλέον στοχεύει στην 11η συμμετοχή του με την Τσέλσι.

Άξιο αναφοράς βέβαια είναι πως το εν λόγω ζήτημα ολοκληρώθηκε εν μέσω και των συζητήσεων για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Αντόνιο Ρούντιγκερ. Σημαντικό βεβαίως είναι και το γεγονός πως παρά τις μόλις 10 του εμφανίσεις, ο Τσάλομπα έχει βρει δίχτυα δύο φορές με τους «μπλε» σε όλες τις διοργανώσεις, όντας και αυτός ένας από τους στόπερ των «μπλε» που συμβάλλουν και στην επιθετική λειτουργία της ομάδας.

Το μέλλον του βρίσκεται στο Λονδίνο, ο Τόμας Τούχελ παίρνει από τον νεαρό όσα ζητά, και εν τέλει η ανανέωση της συνεργασίας δικαίωσε την εισήγηση της παραμονής του!

 

Δημήτρης Μανάκος