Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Αποκλειστικά στην COSMOTE TV συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους σε UEFA Europa League και UEFA Europa Conference Leagueο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Μέσα από την πλούσια κάλυψη, που έχουν ετοιμάσει τα κανάλια COSMOTE SPORT, οι τηλεθεατές θα ενημερωθούν για όλο το παρασκήνιο των επόμενων αναμετρήσεων των δύο ελληνικών ομάδων, ενώ θα έχουν στη διάθεσή τους όλη τη δράση από την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων των 2 διοργανώσεων.  



Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ συνεχίζουν την ευρωπαϊκή τους πορεία αποκλειστικά στην COSMOTE TV

Ειδικότερα, την Πέμπτη 4/11 στις 19.45, ο Ολυμπιακός «ρίχνεται στη μάχη» του UEFA Europa League, καθώς υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης (COSMOTE SPORT 3HD). Με νίκη απέναντι στους Γερμανούς οι «ερυθρόλευκοι» θα καταφέρουν, εκτός από την πρόκριση, να γίνουν το φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης.

Στις 22.00, τη σκυτάλη παίρνει ο ΠΑΟΚ (COSMOTE SPORT 2HD), ο οποίος, στο πλαίσιο του UEFA Europa Conference League, φιλοξενεί στην Τούμπα την Κοπεγχάγη (22.00). Μετά το 2-1 υπέρ του στη Δανία, ο «Δικέφαλος του Βορρά» στοχεύει σε μία ακόμη νίκη, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τις πιθανότητες πρόκρισης, αλλά και πρωτιάς στον όμιλό του.

Πλούσια δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT με απεσταλμένους στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και την «Τούμπα»

Τον παλμό της αγωνιστικής δράσης θα μεταφέρει για μία ακόμη φορά η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της COSMOTE TV, μέσα από ειδικές εκπομπές, πλούσιο ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις από τους χώρους διεξαγωγής των ελληνικών αναμετρήσεων.

Για τον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με την Άιντραχτ θα βρεθούν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» οι δημοσιογράφοι Κώστας Ψάρρας, Δημήτρης Σπηλιόπουλος, Έλενα Παπαδοπούλου και ο Γιώργος Θαναηλάκης, ο οποίος θα αναλάβει και την περιγραφή του αγώνα. Μετά την ολοκλήρωση του ματς, η εκπομπή «UEFA Europa League Show Postgame» (Πέμπτη 4/11, 21.45, COSMOTE SPORT 3HD) θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ από τον αγώνα, καθώς και αποκλειστικές δηλώσεις των πρωταγωνιστών της μεγάλης βραδιάς.

H COSMOTE TV θα βρεθεί και στη Θεσσαλονίκη για το ματς του «Δικεφάλου του Βορρά» με την Κοπεγχάγη. Πριν από τη σέντρα του ματς η εκπομπή «UEFA Europa Conference League Show Pregame» (Πέμπτη 4/11, 21.00, COSMOTE SPORT 2HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV) θα μας βάλει στο κλίμα της αναμέτρησης, ενώ οι απεσταλμένοι δημοσιογράφοι στην Τούμπα, Αντρέα Παλομπαρίνι, Μιχάλης Τσόχος, Μιχάλης Μελισσίδης και Κώστας Γκουντούλας, θα μεταφέρουν στους τηλεθεατές όλο το παρασκήνιο της αναμέτρησης.

Πριν και μετά τους αγώνες, η εκπομπή «European Football Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, θα κρατάει συντροφιά στους συνδρομητές, παρουσιάζοντας τις καλύτερες φάσεις και το ρεπορτάζ από τη δράση της ημέρας (Πέμπτη 4/11, 18.00, COSMOTE SPORT 1HD & YouTube κανάλι COSMOTE TV - Παρασκευή 5/11, 00.00, COSMOTE SPORT 1HD). Για λεπτό προς λεπτό ενημέρωση από όλα τα γήπεδα της ποδοσφαιρικής δράσης, οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» (19.45, COSMOTE SPORT 1HD) με τον Τόλη Χριστοφοράκη.

Ακολουθεί το πρόγραμμα μεταδόσεων της Πέμπτης 4/11.

UEFA Europa League

 

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Όμιλος

Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

 

 

19.45

COSMOTE SPORT 3HD

4ος

Λέγκια Βαρσοβίας-Νάπολι

COSMOTE SPORT 4HD

3ος

Μονακό-Αϊντχόφεν

COSMOTE SPORT 5HD

2ος

Λιόν-Σπάρτα Πράγας

COSMOTE SPORT 7HD

1ος

Γκενκ-Γουέστ Χαμ

COSMOTE SPORT 8HD

8ος

Αντβέρπ-Φενέρμπαχτσε

 

 

22.00

COSMOTE SPORT 4HD

4ος

Μαρσέιγ-Λάτσιο

COSMOTE SPORT 5HD

5ος

Λέστερ-Σπαρτάκ Μόσχας

COSMOTE SPORT 7HD & COSMOTE SPORT 4K

3ος

UEFA Europa Conference League

 

Αγώνας

Ώρα

Κανάλι

Όμιλος

Φλόρα Ταλίν-Ανόρθωση

17.30

COSMOTE SPORT 2HD

2ος

Καϊράτ Αλμάτι-Καραμπάγκ

COSMOTE SPORT 7HD

8ος

Λίνκολν-Σλόβαν Μπρατισλάβας

19.45

COSMOTE SPORT 9HD

6ος

ΠΑΟΚ-Κοπεγχάγη

 

22.00

COSMOTE SPORT 2HD

6ος

Ρόμα-Μπόντο Γκλιμτ

COSMOTE SPORT 8HD

3ος

Τότεναμ-Φίτεσε

COSMOTE SPORT 9HD

7ος